Revenire spectaculoasă, după 15 ani! Cum s-a pregătit Oana Zăvoranu pentru noul serial în care joacă

Oana Zăvoranu își pregătește întoarcerea în actorie, după o pauză de 15 ani

Oana Zăvoranu revine la marea ei dragoste, actoria, după o pauză de 15 ani! Vedeta se pregătește să aibă o apariție spectaculoasă în fața publicului, fiind atentă la orice mic detaliu. Cu ocazia noului serial în care joacă, Sacrificiul de la Antena 1, Oana le-a pregătit și o mare surpriză fanilor.

Cum s-a pregătit Oana Zăvoranu pentru rolul din serialul Sacrificiul

Cu o revenire spectaculoasă pe micile ecrane după 15 ani, în noul serial produs de Ruxandra Ion, Sacrificiul, Oana Zăvoranu s-a pregătit temeinic pentru rolul primit în noua producție a Antenei 1. Personajul său, Diva, a necesitat din partea Oanei o atenție deosebită:

Cum s-a pregătit Oana Zăvoranu pentru noul serial în care joacă. Ea va putea fi văzută în Sacrificiul
Cum s-a pregătit Oana Zăvoranu pentru noul serial în care joacă

Pentru personajul în sine fac ce fac mereu: trăiesc cu el o viață paralelă, o iubesc pe Diva, o înțeleg, o apăr indiferent de ce face rău sau bun și creez situații astfel încât personajul meu să devină în timp bârfit, iubit, contestat, scandalos, excentric, blamat, copiat, adulat, iertat și înțeles chiar dacă face nenorociri, pentru că ea are voie!

Mi-am construit în mintea mea stilul vestimentar al personajului meu, mi-am cumpărat câteva haine pentru rolul Divei, totodată lucrez la linia mea de haine, iar o parte din hainele cu care filmez vor face parte din colecția create de mine.

Încerc să fiu cât mai naturală și îmi doresc ca ceea ce e în viața reală să aibă legătură cu ceea ce se va vedea pe micile ecrane. De asemenea acord atenție si aspectului meu fizic și am început să merg la masaje și alte proceduri corporale”, povestește Oana Zăvoranu.

Pe Diva, telespectatorii o vor putea descoperi în această toamnă la Antena 1 în Sacrificiul, noul proiect pe care Ruxandra Ion îl va produce pentru Antena 1.

Serialul este un „family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI