Oana Zăvoranu, mărturisiri uluitoare despre Pepe: „Eu am informații și o spun în premieră”

Oana Zăvoranu, mărturisiri uluitoare despre Pepe: „Eu am informații și o spun în premieră”
Oana Zăvoranu, mărturisiri uluitoare despre Pepe „Eu am informații și o spun în premieră”

Pepe este în vizorul presei de o lună, după ce a anunțat că el și Raluca Pastramă, mama celor două fetițe ale sale, vor divorța. Cu acest prilej, în spațiul public sunt readuse speculații controversate din trecutul artistului. Una dintre ele a fost lansată de fosta soție, Oana Zăvoranu.

Cu trecutul pe tavă. Oana Zăvoranu, mărturisiri despre Pepe

În urmă cu ceva timp, Oana Zăvoranu a vorbit despre faptul că, la un moment dat, s-a certat cu o publicație care scrisese despre Pepe că este homosexual. Surprinzător a fost faptul că bruneta a afirmat că deține anumite informații care ar putea atesta că bărbatul are într-adevăr alte preferințe.

„Eu am informații și o spun în premieră. Acum câțiva ani de zile m-am certat îngrozitor cu revista Star, care a publicat un articol despre el că este homosexual. Hai să vă spun că și eu sunt în posesia unor mesaje care atestă că e homosexual. Se vorbește în oraș că lumea cam știe că omul are bucurii la băieți. Normal că am fost stupefiată și am făcut și eu niște legături. Eu nu zic că bag mâna în foc, așa mi s-a spus”, a declarat Oana Zăvoranu la ”Un show păcătos”, emisiune difuzată pe Antena 1.

Mai târziu, aceasta a fost bună de plată după ce a pierdut procesul intentat de Pepe pentru declarații defăimătoare. Oana a fost nevoită să îi plătească fostului soț daune morale în valoare de 10.000 de lei. Decizia a aparținut magistraților de la Judecătoria Sectorului 1, care au considerat că apelativele ”țigan” și ”homosexual” pe care Oana i le-a atribuit cântărețului au caracter profund șicanator.

Pepe a spus că va dona banii câștigați unei instituții care se ocupă de copiii cu probleme dinainte de a ieși învingător în instanță. În schimb, fosta soție nu se simte datoare. „Pepe să cânte la altă masă”, a fost reacția vedetei TV.

Adevăratul motiv al divorţului dintre Pepe şi Oana Zăvoranu

În 2012, la un an de când a divorțat de Pepe pentru Tudy, un bărbat cu 15 ani mai tânăr decât ea, diva a spus adevărul despre relația extraconjugală pe care a avut-o și despre motivul pentru care mariajul cu Pepe a eșuat.

„Am stat şi am decantat foarte bine lucrurile. Tudy nu a reprezentat nimic, el doar a fost în ecuaţie. Nu Tudy a fost practic motivul divorţului nostru. Lui Pepe i-a convenit să se lege de un personaj”, a explicat Oana Zăvoranu, care a marcat că relația ei cu solistul latino s-ar fi încheiat chiar dacă Tudy nu ar fi existat în viața ei.

„Lucrurile erau stricate de mai mult timp, dinainte de a apărea vreun bărbat în viaţa mea. Între noi intervenise o obişnuinţă, un cotidian, nu mai exista flacăra aia. Eu mă despărţisem de Pepe în gândul meu cu mult timp înainte să apară cineva. Era o despărţire la nivel mental, cu toate că-l vedeam în continuare un bărbat atrăgător şi îl vedeam ca pe ochii mei din cap”, a mai spus aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI