Oana Zăvoranu a făcut topul bărbaților din viața ei. Pepe e pe un loc rușinos

Oana Zăvoranu a făcut topul bărbaților din viața ei. Pepe e pe un loc rușinos
Oana Zăvoranu a făcut un top al bărbaților. Pe ce loc se afla Pepe?

Oana Zăvoranu nu se dezminte de la stilul expansiv, transparența sa și felul direct și extrem de tranșant de a spune lucrurilor pe nume. Diva a făcut recent un top al bărbaților din viața ei, iar Pepe nu era deloc fruntaș. Pe ce loc era celebrul cântăreț latino? Ce a avut de adăugat bruneta atunci când a venit vorba de el?

Oana Zăvoranu, top al bărbaților. Pepe nu e deloc fruntaș

Sinceră din fire așa cum ne-a obișnuit încă de la primele apariții în pulic, Oana și-a luat la mână amintirile. Aceasta a adus câteva vorbe despre bărbații alături de care a petrecut ceva timp. Mai mult decât atât, i-a și pus pe fiecare pe câte o poziție în dreptul nopților amoroase. Atunci când a venit vorba despre intimitate, actrița din „Sacrificiul” nu a avut deloc multe lucruri bune de spus despre cântăreț.

În timpul acesta, a mai dat de pământ și de Mirco, fostul partener al Cristinei Spătar, iar la mijloc l-a poziționat pe Gabriel Coveșanu, prezentatorul de la „Vorbește lumea”. „Cu Pepe era… pfff… Pepe stă rău de tot la capitolul amor, prost-prost! Nici Mirco Maschio nu stătea mai bine, nici nu ştiu de ce alerga atât Cristina Spătar după el, săraca. Dura maximum zece minute, aia cred că alerga mai degrabă după vreun conac de-al lui, nu după… Nu vreau să zic cine a fost cel mai bun. Cove nu a fost cel mai… micuţ, ca să zic aşa”, a detaliat bruneta.

”E fomiță mare, vine Craciunul”

După vestea divorțului care încă răsună în lumea showbiz-ului românesc, a apărut și prima reacție a actriței. Zăvoranu a comentat în stilul său caracteristic ultimele noutăți, dând de pământ cu „scenariul” adus în prim-plan de Pepe și Raluca. Bruneta a mărturisit că nu crede deloc în afirmațiile fostului ei soț și susține că e vorba despre o regie ieftină de pe urma căreia solistul de muzică latino ar avea anumite beneficii. Amintim că vedeta nu a crezut în povestea lor de iubire încă de la începutul relatiei lor.

”E fomiță mare, vine Craciunul și poate mai iese de vreun concert ceva… vremuri grele, Mon Cher… da’ lasă că de Craciun la ‘insistentele’ fanilor 😂😂😂….’miraculos’ or sa se ‘împace ’😂😂😂 … chill… 😉😉😉 … astea de etnie nu divorțează, nu există această noțiune în mintea lor. Iar ‘soțu’ trebuia să învețe să ‘joace’ mai bine că doar a stat cu o actriță în casă atâța ani… stai jos, nota 4 😂😂😂”
Oana Zăvoranu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI