Oana Zăvoranu este necruțătoare cu vedetele din România. Cine este ultima țintă: este halucinant ce i-a transmis

Oana Zăvoranu este necruțătoare cu vedetele din România. Cine este ultima țintă: este halucinant ce i-a transmis
Cine este ultima țintă a Oanei Zăvoranu

Se pare că, Oana Zăvoranu critică toți influencerii pe care nu-i suportă, în special pe cei care recomandă diverse produse, fără a avea vreo certificare în acest sens. Printre cele mai huiduite de Zăvoranu se află și Adelina Pestrițu.

Oana Zăvoranu este necruțătoare cu influencerii din România

Oanei Zăvoranu nu-i scapă nici o ocazie prin care să o jignească pe Instagram pe Adelina, care a devenit influencer și care postează tot timpul fotografii cu produsele pe care le încearcă, indiferent de tipul lor.

De ceva vreme, Zăvoranu critică vedetele care fac acest lucru. Adelina Pestrițu a intrat din nou în vizorul fostei soții a lui Pepe, după ce aceasta a postat pe Insta Story imagini cu ea și bradul de Crăciun pe care l-a primit gratis, bineînțeles, în schimbul unei reclame pe internet. Aproape 1,5 milioane de fani ai brunetei văd în fiecare zi postările sale, astfel, practic ei sunt și cei care îi aduc bani vedetei.

Adelina Pestrițu și meseria de influencer

Adelina Pestrițu face bani din meseria de influencer, lucru pe care chiar ea l-a recunoscut. Dacă nu ar avea cei 1,5 milioane de urmăritori de pe Instagram, vedeta nu ar avea un loc de muncă care să-i asigure veniturile.

Așadar, toate persoanele care o urmăresc, sunt potențiali clienți pentru firmele a căror produse le promovează, target pe care atât Adelina, cât și sponsorii săi îl urmăresc.

Mai multe vedete din România și din lume fac asta

Pe de altă parte, Adelina Pestrițu nu este singura vedetă din showbizul românesc care face acest lucru, ba chiar peste tot în lume se practică această meserie. Mai exact, mulți se filmează și recomandă produse. Cu toate acestea și asta este o muncă, deoarece influencerii pierd mult timp pe internet sau în ședințe foto și decoruri pentru a atrage atenția potențialilor cumpărători.

Însă, protagonista din serialul ”Sacrificiul” este foarte deranjată de acest gen de marketing și critică aspru toți influencerii din România. În ritmul acesta, probabil va ajunge să critice și alte celebrități din lumea întreagă, care au mult mai multe milioane de urmăritori zilnic. În vizorul Oanei Zăvoranu au mai fost și Cristina Ich, Andreea Bănică, dar și alte vedete din România, mai scrie sursa citată.

În urmă cu puțin timp, Oana Zăvorau le-a luat la puricat și pe Alina Ceușan și Carmen Grebenișan. Bruneta pare că nu are de gând să se oprească din aspra judecată, așa că i-a uitt pe Oana Roman și Pepe și le-a oferit cuvinte grele blondelor din online.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI