Oana Zăvoranu, declarații dure despre Raluca Pastramă: ”Pepe n-a iubit-o niciodată!”

Oana Zăvoranu, declarații dure despre Raluca Pastramă: ”Pepe n-a iubit-o niciodată!”
Oana Zăvoranu, despre mariajul lui Pepe cu Raluca Pastramă

Oana Zăvoranu, fosta soție a cântărețului, nu a crezut încă de la început în mariajul dintre Pepe și Raluca Pastramă. Contactată azi de reporterii impact.ro, Oana a evitat să-și dea cu părerea despre divorțul cuplului, însă declarațiile acesteia, făcute de-a lungul vremii, la adresa lor, sunt de-a dreptul savuroase.

Oana Zăvoranu, declarații șocante despre mariajui lui Pepe cu Raluca Pastramă

În 2014, anul în care Pepe s-a cununat religios cu Ralucan Pastrama, Oana a răbufnit. „Cred că s-a chinuit mult la freza asta. Soţul a cheltuit ceva pentru fixativul ei. Părul are şi el mândria lui, nu poate să stea pe orice cap. Zici că e calul lui Rapunzel„, a spus ea, la Wowbiz. Apoi, a adăugat Pepe a plâns când a văzut-o pe Raluca în rochie de mireasă pentru că şi-a dat seama că va trebui să rămână cu ea toată viaţa, n-a iubit-o niciodată. „Pepe este o mască! Cu acest om nu se poate! Nu vi se pare că ni se agață pe gât această fericire multiplă?! Consider că Pepe a fost fals. Nu poţi să termini după şapte ani de zile o relaţie cu un om cu care ai dormit în pat, să-i spui că vrei să-l duci la mormânt. Mesajele dure au fost și după nuntă: ”Mi-e milă de cine crede încă în “basme nemuritoare”, cand în spate e doar minciună, fățărnicie, mizerie și falsă fericire sau bogăție”, a scris Oana Zăvoranu pe conturile sociale. Oana și-a dat cu părerea și la emisiuni tv:

“O să vadă acest individ că tot ce şi-a construit a fost pe suferinţa mea. Nu mă deranjează că are succes, ci că minte. În locul lui aş fi stat să-mi văd de puradei. V-a păcălit cu zâmbetul ăla fals. Promit: de acum voi fi câine! E o vorbă: răzbunarea e arma prostului. Eu zic că e mai prost ăla care nu se răzbună. Nu v-am zis că în ultimele şase luni i-am tot trimis mesaje de împăcare, în care i-am spus că vreau să ne putem întâlni pe stradă şi să ne salutăm, să-l strâng în braţe. Nu mi-a răspuns! A continuat să mă sfideze cu nunta. El a vorbit şi eu am tăcut. Tot eu eram aia rea, aia infidelă. Regret că am fost proastă” a declarat Oana, la emisiunea lui Dan Capatos.

Pepe divorțează de Raluca Pastramă
Pepe divorțează de Raluca Pastramă

Divorțul anului

„Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor”
Pepe

Soția lui Pepe rupe tăcerea. Ce a pățit în cei 9 ani de relație cu artistul

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI