Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună. Vedeta a făcut anunțul chiar azi

Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună. Vedeta a făcut anunțul chiar azi
Oana Roman si Marius Elisei, din nou impreuna

Oana Roman, în vârstă de 44 de ani, și Marius Elisei, în vârstă de 35 de ani, au divorțat recent la notar. Cu toate acestea, cei doi se vor afișa sâmbătă împreună, la ziua fiicei lor, Izabela, care va împlini vârsta de 7 ani.

Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună

De altfel, Oana și Marius Elisei au stabilit că o să aibă custodie comună și că vor fi împreună la toate evenimentele importante din viața Izabelei, lăsând la o parte neînțelegerile dintre ei.

”Duminică, Isabela împlinește șapte ani și vom fi împreună la ziua ei. O vom serba sâmbătă. Vom fi împreună cu foarte puțini prieteni, e pandemie, trebuie să respectăm restricțiile”, a spus fiica lui Petre Roman la Antena Stars.

Oana a vorbit despre divorțul de Marius Elisei și a recunoscut că cu greu a reușit să treacă peste certurile și conflictele lor.

“Practic acum a fost doar o semnătură, o formalitate care trebuia făcută. Eu nu am vrut să dau detalii despre divorț, să vina lumea să stea cu microfoanele pe la uși. Eu am hotărât să facem filmulețul. Eu mi-am dorit să fim un exemplu. La început a fost cu ceartă, scandal, a fost nasol. Am avut multe discuții ca să ajungem în punctul acesta. Dar am demostrat că se poate. Eu am dat o lecție de comunicare, să arăți că poți să divorțezi și fără scandal, fără certuri cu paparazzi după tine, făcând circ“, a mai declarat Oana Roman pentru sursa citată.

Oana Roman, îngrijorata din cauza mamei sale

Cu toate acestea, Oana Roman nu a vrut să spună ce pensie alimentară i-a cerut lui Marius Elisei la divorț.

“Nu a existat nici un partaj, doar despre custodia copilului s-a discutat, care e comună. Isabela e liberă să-și aleagă când stă cu mine sau cu el. Nu s-a pus problema câți bani dau eu sau cât dă el. Nu vreau să intru în astfel de amănunte”, a mai declarat Oana Roman.

În plus, Oana Roman este îngrijorată pentru starea de sănătate a mamei sale, Mioara Roman, în vârstă de 80 de ani, care suferă de un Parkinson agresiv și se comportă de parcă divorțul dintre Oana Roman și Marius Elisei nici nu ar exista.

“Toată lumea îmi spune: lasă, că ești puternică! Mi-aș dori să fie acum în jurul meu oameni mai puternici ca mine. Mama, paradoxal, este într-un silenzio stampa total. Se comportă ca și când divorțul nu ar exista. Am întrebat-o: mă, dar tu înțelegi ce se întâmplă? Nu a zis nimic. Tata e mega introvertit, lui îi e foarte greu să gestioneze situații de genul ăsta. Așa e el. Eu am dezvoltat un acut sentiment al abandonului după ce am pățit cu tata când eram mică. Am fost la psiholog, dar nu mi-a trecut”, a mai declarat Oana Roman, pentru aceeași sursă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI