Marius Elisei, bătut la petrecerea unei foste vedete PRO TV. Ce mare vedetă a pipăit, fără voia ei

Marius Elisei, bătut la petrecerea unei foste vedete PRO TV. Ce mare vedetă a pipăit, fără voia ei
Marius Elisei, scandal și bătaie, în public

Oana Roman trece prin momentre grele încă de anul trecut, înainte de sărbători. Fiica fostului premier Petre Roman, anunța pe rețelele de socializare că a decis să se despartă de Marius Elisei. Fără să dea prea multe explicații Oana Roman făcea acest anunț, iar fanii au încercat să afle adevăratul motiv. De-abia acum a ieșit la suprafață motivul real al despărțirii celor doi.

Oana Roman și Marius nu mai sunt un cuplu

Oana Roman anunța despărțirea de Marius Elisei, încă de  anul trecut. Ruptura ar fi avut loc înainte de sărbătorile de iarnă, dar nimeni nu știa adevăratul motiv al acestei rupturi. Nici Oana nu a dat prea multe explicații, vedeta scriind câteva rânduri pe rețelele de socializare.

“Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale cât și personale”, a spus Oana Roman.

Dar iată că, la început de an informațiile au început să apară, iar surse apropiate celor doi au făcut dezvăluiri. Cei de la Cancan.ro au reușit să afle care a fost, de fapt, motivul real, pentru această ruptură bruscă dintre Marius Elisei și Oana Roman.

Marius Elisei, scandal și bătaie, în public

Surse apropiate au declarat că totul a plecat din vina lui Marius Elisei, la o petrecere organizată de Vica Blochina. După mai multe pahare, și după ce Oana s-ar fi retras într-una din camerele vilei prietenie Vica, spun sursele că atunci a fost momentul în care Marius Elisei s-ar fi dezlănțuit asupra invitatelor de la petrecere.

Momentul care a declanșat scandalul și bătaia a fost atunci când, spun aceleași surse, Marius Elisei ar fi pipăit-o, în fața tuturor, pe Cristina Cioran, care se afla la petrecere cu iubitul ei, un cunoscut om de afaceri din capitală.

”S-a luat de iubita unui afacerist. Inițial bărbatul, care este extrem de liniștit, fiind un cunoscut constructor din București, a încercat să-l liniștească pe Marius. Soțul Oanei a fost extrem de agitat și l-a provocat pe acesta. A întrecut măsura și afaceristul l-a caftit. I-a jignit iubita, cred că orice bărbat ar fi reacționat la fel.

Nimeni nu și-a dorit ca la petrecerea Vicăi să iasă scandal, dar Marius Elisei a provocat totul. S-a comportat extrem de ciudat cu toată lumea. A doua zi s-a certat cu Oana pentru că aceasta i-a reproșat că o face de rușine în oraș. N-ar fi primul incident de genul acesta pe care îl provocă ”, le-a dezvăluit un martor al incidentelor celor de la Cancan.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI