Cui dă Oana Roman o lecție cu divorțul său. Vedeta a vorbit deschis aseară, la TV

Cui dă Oana Roman o lecție cu divorțul său. Vedeta a vorbit deschis aseară, la TV
Cui da Oana Roman o lectie cu divortul sau

Oana Romna și Marius Elisei au divorțat. Cei doi foști soți s-au prezentat miercuri, 17 februarie, la notar pentru a semne actele de separare, iar acum sunt doi oameni liberi din punct de vedere legal. Cui dă Oana Roman o lecție cu divorțul său. Vedeta a vorbit deschis aseară, într-o emisiune televizată despre momentul dificil al despărțirii.

Cui dă Oana Roman o lecție cu divorțul său

Oana Roman și Marius Elisei au decis să pună punct căsniciei lor după șapte ani de relație. Deși fanii au crezut că se vor împăca, deoarece relația lor a avut multe suișuri și coborâșuri de-a lungul anilor, de data aceasta separarea a fost inevitabilă. Părinții micuței Isabela au ajuns, la începutul acestei săptămâni, în fața notarului pentru a semna actele de divorț.

Miercuri seară, Oana Roman a avut prima apariție televizată după divorț. Vedeta a povestit la Antena Stars despre ce a însemnat despărțirea de tatăl fetiței sale. Fiica fostului premier al României susține că ea și fostul ei soț s-au despărțit pe cale amiabilă și vor păstra o relație de prietenie de dragul fetiței lor, pe care o vor crește împreună. Cui dă Oana Roman o lecție cu divorțul său:

„Acum a avut loc doar o semnătură, a fost doar o formalitate. Eu nu am vrut să vorbesc public despre asta. Eu mi-am dorit să anunțăm împreună, ca să fim un exemplu, să arătăm că se poate dacă vrei. Nu a fost așa la început, a fost greu, a fost cu ceartă, dar am avut puterea amândoi să demonstrăm că niște oameni care vor ca copilul lor să fie protejat se poate.

Eu am dat o lecție de comunicare și cum să-ți gesionezi imaginea, dar și realitatea ta interioară. Nu cu scandal, nu cu certuri, se poate”, a spus Oana Roman la Antena Stars, scriu cei de la spynews.ro.

Ce i-a spus fiica Oanei Roman tatălui său de l-a emoționat până la lacrimi

Chiar dacă Oana Roman și Marius Elisei au divorțat pe cale amiabilă și promis să crească împreună fetița, prin custodie comună, pentru micuța Isa separarea părinților săi a fost o lovitură dureroasă. Fiica lui Marius Elisei și-a sunat tatăl pentru a-l ruga să meargă într-o excursie viitoare cu ea și mama ei, lucru care l-a emoționat până la lacrimi pe fostul soț al vedetei:

„Da, ideea este că Isabela încă nu s-a obișnuit cu ideea. Își dorește foarte mult. A fost acum în vacanță cu mama ei, m-a sunat de acolo și mi-a spus: „Tati, îmi doresc foarte mult să vii și tu data viitoare cu noi ca să fiu și eu mai bine!”.

Da, îmi simte lipsa, evident. E copil. Dar, normal, la ziua ei… nu aș avea cum să nu fiu acolo, îți dai seama. Până la urmă, este ziua ei. E ca și cum s-ar mărita, iar eu nu aș participa. Mi se pare absurd!”, a declarat Marius Elisei la Antena Stars.