Oana Roman și Marius Elisei, chef până în zori cu lăutari. Imagini ca-n vremurile bune

Oana Roman și Marius Elisei, chef până în zori cu lăutari. Imagini ca-n vremurile bune
Oana Roman și Marius Elisei, chef până în zori cu lăutari. Imagini ca-n vremurile bune

Odată cu deschiderea sezonului estival, Oana Roman și Marius Elisei, soțul acesteia, au decis să se relaxeze puțin după cei trei luni petrecute mai mult în izolare din cauza pandemiei de coronavirus.

Oana Roman și Marius Elisei, chef de pomină la malul mării

Astfel că fără a sta pe gânduri, cei doi au mers la malul mării, unde au organizat o petrecere de pomină, ca în vremurile bune, cu lăutari, făcând o noapte albă.

Zilele trecute au fost de pomină pentru Oana Roman, care a evadat la mare după ieșirea din pandemie. A fost alături de soțul ei și de fiica ei și au marcat momentul cu petrecere de toată regula, pe acordurile Tarafului Viorel Bogățeanu. După trei luni pe care le-au petrecut în casă, Oana Roman și soțul ei au evadat.

Oana Roman, petrecere la malul mării
Oana Roman, petrecere la malul mării

S-au distrat pe cinste

Au dat fuga pe litoralul românesc, în stațiunea Mamaia în care își petrec vacanțele aproape tot timpul. După ce s-au cazat la cel mai cochet hotel din apropierea plajei, Oana Roman și familia sa au ieșit la plajă în ciuda faptului că vremea nu a fost prea prietenoasă, însă au știut să se distreze și să aibă o minivacanță reușită. Au mâncat mâncăruri gustoase, au făcut plimbări pe faleză, au ajuns și la locurile destinate copiilor unde fiica ei a fost foarte fericită, iar seara a fost una de pomină.

Iar asta pentru că au făcut o mică petrecere pe ritmuri machedonești, susținute de interpretul Viorel Bogățeanu și o parte din taraful său. De altfel, Oana este prietenă de mult timp cu Viorel și soția lui, Andreea, care deține o agenție de turism, așa că s-au simțit ca în familie. De altfel, artistul a lansat de curând piesa ”Dragoste de machedon”, astfel că a fost în primă audiție la mare, interpretată la acordeon și adunați în jurul unui foc ”de tabără” au râs și s-au distrat până târziu.

„A fost prima mini vacanță după pandemie, și pot să spune că ne-am distrat foarte bine. Viorel a fost responsabil cu atmosfera și a cântat câteva piese frumoase, și am încercat și noi să ne alăturăm la refren”, a spus Oana Roman, potrivit Wowbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI