Oana Roman, în stare de șoc! A luat imediat măsuri: “Sunt terifiată”

Oana Roman, în stare de șoc! A luat imediat măsuri: “Sunt terifiată”
Oana Roman l-a desființat pe vloggerul Colo, după declarațiile șocante ale acestuia

Oana Roman a fost scandalizată de spusele unui vlogger, care este de părere că minorele din zilele noastre ar trebui să fie violate, deoarece se îmbracă sumar. Mai mult, vedeta a fost și mai scandalizată de scuzele pe care le-a adresat vloggerul Colo, pe numele său real Alexandru Bălan.

Oana Roman l-a desființat pe vloggerul Colo, după declarațiile șocante ale acestuia

Vloggerul Alexandru Bălan, cunoscut sub aliasul de Colo, a făcut niște declarații care au scandalizat o țară întreagă. Acesta a spus în timpul unui live pe o platformă de streaming că fetele din zilele de astăzi, îmbrăcate mult prea sumar, ar merita să fie violate.

Oameni de rând, dar și vedete, chiar și autorități, s-au sesizat în urma acestui episod și au ținut să transmită mesaje care condamnă dur cuvintele transmise de vlogger. Oana Roman a decis să-i oprească accesul la YouTube fiicei sale, după ce a văzut ce declarații există pe Internet. Mai mult, Oana Roman l-a desființat pe vloggerul respectiv, pe care l-a comparat la inteligență cu fiica ei de 6 ani.

”Fata mea, la șase ani, face acorduri corecte”

Pe Instagram, Oana Roman a venit cu o critică fermă împotriva lui Alexandru Bălan, pe care l-a comparat cu fiica ei de șase ani, din punct de vedere al exprimării. Mai mult, vedeta nu crede că a avut intenții sincere atunci când și-a cerut scuze de pe urma controverselor.

„Eu am urmărit răspunsul tău. Din poziția unui om cu masterat la Sorbona, dar și de om care duce o viață publică de 30 de ani, adică probabil dinainte ca tu să te naști, spun așa: vocabularul este redus la nivel de clasa a doua, maxim! Fata mea, la șase ani, face acorduri corecte, tu nu. Tonul nu este credibil. Adică, se vede că vorbești doar ca să nu îți facă aștia dosar, dar nu crezi ce spui”, a transmis Oana Roman.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI