Oana Roman, o nouă schimbare de look: ‘Ești un cameleon’. Cum a apărut vedeta la un eveniment

Oana Roman, o nouă schimbare de look: ‘Ești un cameleon’. Cum a apărut vedeta la un eveniment
Oana Roman, apariție spectaculoasă la un eveniment

Oana Roman a atras toate privirile! Vedeta este cunoscută pentru aparițiile sale interesante, dar, de această dată, fiica lui Petre Roman s-a decis să aibă parte de o schimbare de look ce i-a luat pe fani prin surprindere, mai ales pentru că a ieșit din zona ei de confort.

Oana Roman și-a surprins fanii. A apărut schimbată total

Oana Roman preferă rochiile vaporoase, pe alocuri cu print-uri florale sau minimaliste, jucându-se cu anumite peruci pentru a pune la punct coafuri simple, dar de efect, limitându-se la culori ce îi oferă naturalețe. Totuși, aceasta a luat o decizie și a făcut o schimbare drastică.

Vedeta a apărut la petrecere dată de revista Viva! într-un compleu dintr-un material fluid, dotat cu un accesoriu pentru talie. Aceasta a abordat o pereche de pantofi cu toc, dar atenția tuturor s-a îndreptat spre ea în momentul în care s-a observat că a preferat o perucă într-o nuanță violet.

Aceasta a preferat un machiaj în nuanțe puternice, combinând smokey-eyes cu un ruj mov pentru un plus de strălucire. Bineînțeles, internauții au reacționat imediat și i-au complimentat alegerea, mai ales pentru că tipul respectiv de coafură o prindea extrem de bine.

„‘Iubita, ești un cameleon! Mereu alta!’, ‘Așa îți stă cel mai bine, arăți super!’, ‘Te prinde bine și important e că te simți bine! Fiecare apariție cu altă ținută te pune în valoare!'”, au scris fanii din mediul online la postarea Oanei Roman.

De ce poartă Oana Roman peruci. Ce probleme are, de fapt

Oana Roman are o colecție impresionantă de peruci, reușind să iasă în evidență de fiecare dată prin alegerile sale stilistice. Mulți s-au întrebat de ce vedeta preferă să recurgă la aceste schimbări drastice de look, așa că aceasta a explicat de ce își aranjează părul în acest fel.

Mai exact, fiica lui Petre Roman a explicat că părul ei este extrem de deteriorat, așa că preferă să îl îngrijească și să poarte peruci până când o să fie sigură că arată așa cum își dorește. Vedeta a recurs la un tratament și așteaptă ca părul să se regenereze.

„Am părul foarte deteriorat și până își va reveni, cea mai potrivită soluție sunt perucile. Acum fac un tratament împotriva căderii părului și pentru a recondiționa, dacă se poate spune așa, părul pe care îl am.

Varianta de a purta peruci este cea mai la îndemână pentru mine, și ca să îmi schimb look-ul foarte des și să aștept până ce se va regenera părul meu.”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI