Oana Roman, mesaj subtil după Crăciun. Pe cine a acuzat: este vorba de respect

Oana Roman, mesaj subtil după Crăciun. Pe cine a acuzat: este vorba de respect
Care crede Oana Roman că este motivul pentru care un cuplu se poate despărți

Pe pagina sa de Instagram, Oana Roman a postat un mesaj pe tema despărțirii de Marius Elisei. Fiica lui Petre Roman a spus care crede ea că este motivul pentru care cuplurile se despart.

Oana Roman, mesaj subtil după Crăciun

Chiar înaintea sărbătorilor de iarnă, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit după o relație de aproximativ șase ani. Afectată de despărțire, vedeta a postat un mesaj pe pagina sa personală de Instagram în care se pare că dă indicii despre motivul pentru care cei doi au ales să se despartă.

Fiica lui Petre Roman și Marius Elisei au mai fost certați și separați, însă s-au împăcat. Cu toate acestea, Oana Roman nu l-a criticat niciodată pe Marius în ceea ce privește calitatea lui ca părinte, ba chiar a avut doar cuvinte de laudă pentru el în acest sens.

Mămică singură de sărbători

Chiar înaintea sărbătorilor de iarnă, vedeta a rămas o mămică singură. Oana Roman este foarte activă în mediul online și niciodată nu ratează ocazia de a fi în contact cu urmăritorii ei, care sunt zilnic la curent cu tot ceea ce face.

Așa s-a întâmplat și de această dată, pe sa de Instagram, Oana Roman și-a anunțat despărțirea de tatăl fetiței sale, iar în cea mai recentă postare a sa se pare că vedeta a dat și din casă.

Deși nu a spus despre ce e vorba, Oana Roman a scris câteva cuvinte despre motivul pentru care un cuplu se poate despărți foarte ușor.

”Iubirea înseamnă loialitate, înseamnă încredere necondiționată, înseamnă respect, înseamnă prietenie, înseamnă pasiune și dorință. Dar fără respect, încredere și prietenie, pasiunea moare”,a scris Oana pe pagina sa de Instagram.

Oana Roman revine la TV

Oana Roman a petrecut Crăciunul alături de fiica ei și de mama ei, Mioara Roman, însă fără tată fetiței, Marius Elisei. Se pare că vedeta vrea să își facă cât mai mult timp pentru ea. Zilele trecute, s-a filmat goala în cada cu spumă, dezvăluindu-le fanilor că urmează să semneze un contract avantajos cu o televiziune.

Însă nu în calitate de moderator, ci de concurent. Fanii Oanei ar putea să o vadă chiar și de trei ori pe săptămână, într-un nou show care va apărea la TV din luna ianuarie 2021. Unii dintre fani sunt de părere că este vorba despre ”Asia Express”, alții cred că este vorba despre o emisiune asemănătoare de la Pro Tv, iar o altă parte cred că ea va semna cu postul de televiziune Kanal D, potrivit Ciao.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI