Oana Roman și-a jignit fiica chiar în Ajun de Crăciun. Toată România a auzit cum a strigat-o

Oana Roman și-a jignit fiica chiar în Ajun de Crăciun. Toată România a auzit cum a strigat-o
Cum a jignit-o Oana Roman pe fiica ei

Oana Roman a fost surprinsă într-un moment mai delicat. Astfel, vedeta și-a jignit fiica într-un moment în care credea că nu e înregistrată, dar când a venit în fața camerei, aceasta s-a comportat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Oana Roman și-a jignit fiica chiar în Ajun de Crăciun

În timpul declarațiilor, soția lui Marius Elisei, de care aceasta s-a despărțit de curând, a spus că Isabela trântește ușile prin casă, deoarce ea știe că face un interviu.

De precizat este că aceste scene revoltătoare în care aceasta și-a jignit fiica, s-au petrecut în timpul unui interviu pe care aceasta i l-a oferit recent lui Cristi Brancu. Vedeta vorbea cu prezentatorul prin Skype, iar la un moment dat, aceasta ș-a cerut voie să meargă în altă cameră, acolo unde știa că se află fiica sa.

“Scuză-mă o secundă, dar Isabela… ea face special (n.r.: trântește ușile dinadins) și trebuie să merg”, i-a declarat Oana Roman lui Cristi Brancu.

“Te rog frumos”, i-a spus prezentatorul.

 Cum și-a jignit Oana Roman propria fiică

Apoi acesta le-a transmis un mesaj telespectatorilor, dar într-un moment de tăcere s-a auzit jignirea făcută de Oana Roman adresa Isabelei, în vârstă șase ani.

“Nesimțito ce ești”, a certat-o Oana Roman pe fiica sa, fără însă să realizeze că replica ei ar putea să fie înregistrată.

Atunci când a auzit jignirea, Cristi Brancu a amuțit și a lăsat capul în jos. Astfel că unii dintre martori au înțeles că acesta nu este de acord cu atitudinea Oanei Roman vizavi de propria fiică. Apoi, după ”lecția” pe care i-a dat-o Oana Roman  Isabelei, aceasta a revenit în fața camerei de filmat, spunând pe un ton apăsat: “Deci, o face special, n-am ce să fac! Trântește uși”.

De asemenea, tot într-un mesaj video pe care aceasta l-a transmis recent, Oana Roman a spus că Isabela va rămâne în grija sa, dar că va putea merge și în noua casă, acolo unde locuiește tatăl ei. De precizat este că după despărțirea de Oana Roman, Marius Elisei a rămas cu magazinul de haine online.

“Sunt acasă doar cu mama, Isa e la tatăl ei (…). Eu sper să vină moșul la toată lumea și să ne bucurăm de sărbătoarea aceasta minunată”, a mai declarat Oana Roman pe Instagram Stories.

Amintim că Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014, iar la nuntă a fost prezentă şi fiica lor, iar asta pentru că Oana Roman a devenit mamă pe 21 februarie 2014. Maria Isabela s-a născut la ora 11:00, prin cezariana, primind nota 10 la naştere. La naștere, aceasta a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame. Puteți urmări toată ediția emisiunii lui Cristi Brancu alături de Oana Romani mai jos!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI