Oana Roman revine la TV. Va semna un contract foarte bănos, vestea de ultimă oră

Oana Roman revine la TV. Va semna un contract foarte bănos, vestea de ultimă oră
Oana Roman revine pe sticla

De când s-a despărțit de Marius Elisei, Oana Roman nu mai poartă verigheta. Astfel că mai mult ca niciodată, vedeta este hotărâtă să pună capăt definitiv mariajului cu acesta. Cei doi s-au separat înainte de Crăciun. Relația celor doi a mai devenit încordată și în alte împrejurări din trecut, însă de această dată pare că despărțirea este definitivă.

Oana Roman revine la TV

Așadar, de data aceasta, Oana Roman este mai hotărâtă ca oricând să se rupă total de soțul ei, cu care are o fiică în vârstă de șase ani, pe nume Izabela. De-a lungul căsniciei celor doi, Marius s-a dovedit a fi un tată devotat, fapt recunoscut chiar de Oana.

Prin urmare, Oana Roman a petrecut Crăciunul alături de fiica ei și de mama ei, Mioara Roman, dar fără bărbatul care i-a fost partener mai mulți ani. De altfel, vedeta vrea să își facă cât mai mult timp pentru ea, iar pe fani îi informează constant despre activitățile și planurile ei. Unde mai pui că zilele trecute, Oana s-a filmat goala în cada cu spumă, dezvăluindu-le internauților că urmează să semneze un contract avantajos cu o televiziune. Dar nu în calitate de moderator, ci de concurent. De altfel, fanii ar putea să o vadă chiar și de trei ori pe săptămână, într-un nou show care va debuta pe tv din luna ianuarie a anului viitor. Dacă parte dintre fani cred că este vorba despre ”Asia Express”, alții sunt de părere că este vorba despre o emisiunea asemănătoare de la Pro Tv, în timp ce mai sunt și cei care cred că ea va semna cu postul de televiziune Kanal D.

Oana Roman nu trece printr-o perioadă roz

Surse din anturajul vedetei spun că Oana nu trece însă printr-o perioadă tocmai roz.

“Oana nu trece printr-o perioadă tocmai roz, însă este puternică și va depăși acest moment. Ciorba reîncălzită nu mai are același gust, iar ea știe asta. Nu este prima dată când se ceartă cu Marius, iar acesta pleacă de acasă. Mai ales că acum, s-a întâmplat chiar în pragul sărbătorilor. Iar Oana s-a consumat și cu mama ei care nu s-a simțit deloc bine. O veste bună însă a primit: propunere de participare la o emisiune concurs celebră. Are nevoie de ceva nou în viața ei, de ceva care să-i ocupe timpul, mintea, așa că e hotărâtă să meargă”.

Așadar, Oana Roman este în pline negocieri și este probabil ca zilele următoare să semneze și contractul, așa cum a spus și într-un Instastory. Fiica lui Petre Roman spunea, de altfel, că simțea nevoia unui proiect intens în viața ei, îndeosebi acum când trece printr-o perioadă mai difcilă, despărțidu-se de tatăl copilului ei. Marius Elisei a plecat cu noua afacere, după cum a mărturisit Oana Roman, și anume, un site pe care l-au lansat împreună și prin care vindeau haine. Dar Oana Roman este foarte încântată de propunerea de job pe care a primit-o, fiind dispusă să facă mari sacrificii pentru acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI