Oana Roman, decizie radicală după ce Marius Elisei a părăsit-o: ”Să văd cât mai pot așa”

Oana Roman, decizie radicală după ce Marius Elisei a părăsit-o: ”Să văd cât mai pot așa”
Oana Roman, decizie radicala dupa ce Marius Elisei a parasit-o

Oana Roman, decizie radicală după ce Marius Elisei a părăsit-o: ”Să văd cât mai pot așa”.

Oana Roman, decizie radicală după ce Marius Elisei a părăsit-o

Oana Roman trece prin momente foarte dificile în urma divorțului de tatăl copilului său. După ce ea și Marius Elisei au semnat actele oficiale de separare la notar, acum două săptămâni, iar mama vedetei a suferit o nouă intervenție chirurgicală în urmă cu doar câteva zile, Oana și-a ținut la curent fanii de pe rețelele sociale privind starea sa de spirit. Vedeta Antena Stars susține că ea și fostul ei soț au revenit la sentimente mai bune și se înțeleg bine de dragul micuței Isabela, fiica lor.

În plus, Oana Roman a revenit la cârma afacerii online cu haine pe care a deschis-o în pandemie, împreună cu Marius Elisei. Și pentru că în acest weekend fiica ei Isa este la tatăl său, vedeta a mărturisit că și-a găsit puțin timp pentru gândurile ei, profitând de faptul că este singură acasă. Fiica fostului premier Petre Roman a petrecut un sfârșit de săptămână în intimitatea căminului său, privind serialele preferate la televizor. Fanii prezentatoarei TV și-au declarat îngrijorarea față de starea de spirit a Oanei, pe care au sfătuit-o să nu se închidă în casă și să socializeze cu prietenii și oamenii dragi.

„Isa e la tatăl ei, eu acasă la seriale. Nu ies, nu mă văd cu nimeni, nu socializez. Să văd cât mai pot așa. Eram un animal social și nu suportam să nu ies și să nu mă văd cu lume. M-am retras. Încă îmi e bine așa. N-am gașcă, n-am anturaj. Mai bine pentru liniștea mea. Deocamdată”, a declarat vedeta pe InstaStories.

Oana Roman rupe tăcerea și spune adevărul despre statutul de vedetă

Și pentru că a fost pusă sub lumina reflectoarelor încă din adolescență, fiind fiica fostului premier al României, Oana Roman a dat cărțile pe față și le-a mărturisit urmăritorilor săi din mediul onlien adevărul despre statutul de vedetă și care este motivul pentru care ea nu și-a format gașcă sau anturaj în ultimii ani.

„O să vă povestesc într-o zi cum lumea asta glamour pe care o vedeți la TV și în online mai nou este împărțită pe găști, interese persoanele, prietenii și relații. Eu am fost la începuturi. Eram câțiva acum 30 de ani. Atunci însă nu existau interese de niciun fel. Nici bani la mijloc, nici influențe! Noi ne distram și ne bucuram împreună. Atât. De aia acum, nu am eu gașcă și nu sunt în niciun anturaj. Pentru că eu și alți câțiva făceam acum 25 de ani ceea ce alții descoperă acum, doar că n-avem telefoane ca să facem poze și să postăm. Dar ceva poze găsesc eu prin cutii. O să vă povestim o dată pe îndelete. Încă nu e momentul”, a adăugat Oana Roman pe InstaStories.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI