Mioara Roman, operată de urgență azi. Cum se simte mama Oanei, informații de ultimă oră

Mioara Roman, operată de urgență azi. Cum se simte mama Oanei, informații de ultimă oră
Informatii noi despre Mioara Roman

Clipe de coșmar pentru Oana Roman. Mama ei, Mioara Roman, a fost operată de urgență. Mama vedetei de la Antena Stars a ajuns din nou pe mâinile doctorilor. Care este starea de sănătate a femeii.

Mioara Roman, operată de urgență azi

Pe Oana Roman se pare că necazurile nu vor să o ocolească. Vedeta de la Antena Stars este îngrijorată de starea de sănătate a mamei sale, după ce Mioara Roman a fost operată de urgență vineri 26 februarie. Părintele vedetei a ajuns, din nou, pe mâna medicilor din cauza unor probleme mai vechi de sănătate. Se pare că Mioara Roman a ajuns pe patul de spital din cauza unui punct de grăsime care s-a mărit și infectat.

Din fericire, mama Oanei Roman a ieșit cu bine din operație, anunț pe care fiica ei l-a făcut public, pe pagina ei de Instagram, acolo unde își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața ei:

„Totul a decurs bine. Nu a durat mult și e totul ok. Intervenția mamei a decurs foarte bine. Doctorul dermatolog a reușit să scoată acel punct de grăsime care din păcate se infectase foarte rău și a scos foarte multă infecție de acolo. Acum trebuie să merg cu mama să-și schimbe pansamentul în fiecare zi, să ia antibiotic și pastile de durere, dar totul a decurs bine”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Mioara Roman a ajuns de câteva ori la spital, din pricina problemelor de sănătate

În ultimele luni, Mioara Roman s-a confruntat cu multe probleme de sănătate. După ce a fost operată de colecist, suferind și de Parkinson de mai bine de 20 de ani, Oana Roman și-a exprimat, în multe rânduri, îngrijorarea față de femeie care i-a dat viață:

„Mama e foarte bolnavă, a avut crize în ultima perioadă. Are multe afecțiuni. Dacă o vezi, nu o recunoști. Și e foarte greu. Boala a schimbat-o, e foarte rău. Dar trebuie să fac tot ce pot pentru ea, până când s-o putea.  Mi-e teamă pentru că o vad cum îmbătrânește. Când îmbătrânești brusc… Lucrurile la ea au evoluat foarte repede. Nu ești pregătit, eu tot o vedeam în putere. Ea a fost o forță toată viața ei, știi bine câte a dus.

Femeia e un tezaur de educație, de înțelepciune, de tot. Și când o văd acum e foarte greu. Pentru că nu știi.. stagnează, evoluează?  Ea mereu îmi spune ‘Nu mai vreau să fiu o povară’ și oricât încerc să îi spun că nu e așa este prea deșteaptă.  Are un Parkinson foarte agresiv care nu o mai lasă să folosească o mână deloc și ea vrea să facă. Și ea încă este destul de independentă, insistă să se îmbrace, să îți pună de mâncare. Și pentru ea e foarte greu. Dar pentru mine e foarte greu pentru că nu te pregătește nimeni să vezi situația asta”, declara Oana Roman, acum ceva timp, în mediul online.