Mioara Roman, operată de urgență azi. Cum se simte mama Oanei, informații de ultimă oră

Informatii noi despre Mioara Roman

Clipe de coșmar pentru Oana Roman. Mama ei, Mioara Roman, a fost operată de urgență. Mama vedetei de la Antena Stars a ajuns din nou pe mâinile doctorilor. Care este starea de sănătate a femeii.

Mioara Roman, operată de urgență azi

Pe Oana Roman se pare că necazurile nu vor să o ocolească. Vedeta de la Antena Stars este îngrijorată de starea de sănătate a mamei sale, după ce Mioara Roman a fost operată de urgență vineri 26 februarie. Părintele vedetei a ajuns, din nou, pe mâna medicilor din cauza unor probleme mai vechi de sănătate. Se pare că Mioara Roman a ajuns pe patul de spital din cauza unui punct de grăsime care s-a mărit și infectat.

Din fericire, mama Oanei Roman a ieșit cu bine din operație, anunț pe care fiica ei l-a făcut public, pe pagina ei de Instagram, acolo unde își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața ei:

„Totul a decurs bine. Nu a durat mult și e totul ok. Intervenția mamei a decurs foarte bine. Doctorul dermatolog a reușit să scoată acel punct de grăsime care din păcate se infectase foarte rău și a scos foarte multă infecție de acolo. Acum trebuie să merg cu mama să-și schimbe pansamentul în fiecare zi, să ia antibiotic și pastile de durere, dar totul a decurs bine”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Mioara Roman a ajuns de câteva ori la spital, din pricina problemelor de sănătate

În ultimele luni, Mioara Roman s-a confruntat cu multe probleme de sănătate. După ce a fost operată de colecist, suferind și de Parkinson de mai bine de 20 de ani, Oana Roman și-a exprimat, în multe rânduri, îngrijorarea față de femeie care i-a dat viață:

„Mama e foarte bolnavă, a avut crize în ultima perioadă. Are multe afecțiuni. Dacă o vezi, nu o recunoști. Și e foarte greu. Boala a schimbat-o, e foarte rău. Dar trebuie să fac tot ce pot pentru ea, până când s-o putea.  Mi-e teamă pentru că o vad cum îmbătrânește. Când îmbătrânești brusc… Lucrurile la ea au evoluat foarte repede. Nu ești pregătit, eu tot o vedeam în putere. Ea a fost o forță toată viața ei, știi bine câte a dus.

Femeia e un tezaur de educație, de înțelepciune, de tot. Și când o văd acum e foarte greu. Pentru că nu știi.. stagnează, evoluează?  Ea mereu îmi spune ‘Nu mai vreau să fiu o povară’ și oricât încerc să îi spun că nu e așa este prea deșteaptă.  Are un Parkinson foarte agresiv care nu o mai lasă să folosească o mână deloc și ea vrea să facă. Și ea încă este destul de independentă, insistă să se îmbrace, să îți pună de mâncare. Și pentru ea e foarte greu. Dar pentru mine e foarte greu pentru că nu te pregătește nimeni să vezi situația asta”, declara Oana Roman, acum ceva timp, în mediul online.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI