Oana Roman, clipe de coșmar pe aeroport la întoarcerea din Cipru. Prin ce experiență îngrozitoare povestește vedeta că a trecut

Oana Roman, clipe de coșmar pe aeroport la întoarcerea din Cipru. Prin ce experiență îngrozitoare povestește vedeta că a trecut
Este inca in soc dupa experienta avuta in aeroport

Oana Roman le-a povestit internauților prin ce a putut să treacă, la întoarcerea din vacanța în care a fost, în Cipru.

Ce a pățit Oana Roman în aeroportul din Cipru

Vedeta a spus cu lux de amănunte cum a trecut prin clipe îngrozitoare în aeroportul din Cipru, chiar înainte de a urca în avion.

Oana a decis să plece într-o vacanță alături de familie și câțiva prieteni. Ea a povestit că înainte de a se urca în avion ca să se întoarcă în România, angajații companiei aeriene au jignit-o.

„Acum ne-am urcat în avion spre casă. Am avut în aeroport cu angajații companiei minunate cea mai îngrozitoare experiență din viața mea de când zbor eu în toată lumea asta.

Vă povestesc mâine când o să fiu mai puțin afectată.

Mi-am luat la jigniri și un limbaj, o atitudine care nu credeam că există în lumea asta la o companie care lucrează cu publicul’, a scris Oana Roman pe Instagram, imediat după incident.

Vedeta încă își revine din șoc

Ea a povestit că a trăit un adevărat șoc din cauza limbajului folosit de angajații companiei aeriene.

„Neața, e totuși așa de bine acasă. Încerc să îmi revin după trezirea la realitate și șocul trăit aseară în aeroport și vă povestesc ce „frumos’ a fost la plecare.’, a mai spus Oana Roman.

Ulterior, vedeta a postat pe InstaStory că merge să își viziteze mama, căreia i-a cumpărat și un cadou.

„Mi-ați scris foarte mulți dintre voi să mă întrebați ce s-a întâmplat aseară în aeroport și ați vrut detalii despre incidentul foarte neplăcut pe care l-am trăit aclo.

E foarte mult de povestit, nu îmi încape să povestesc în câteva InstaStory-uri, probabil că o să fac un live mai târziu sau o să merg într-o emisiune de televiziune în care să povestesc ce s-a întâmplat acolo, pentru că a fost ceva foarte rău”, a spus Oana Roman.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI