Ce a văzut Oana Roman la cei 45 de ani ai săi live, chiar în fața ochilor. S-a urcat pe el instant

Ce a văzut Oana Roman la cei 45 de ani ai săi live, chiar în fața ochilor. S-a urcat pe el instant
Oana Roman, surpriză pentru fani. Ce a făcut vedeta

Oana Roman a participat de curând la o nuntă, așa că vedeta s-a decis să își țină fanii la curent cu tot ce se întâmplă la evenimentul emoționant. Aceasta le-a dezvăluit tuturor decorul impresionant, dar mulți au rămas cu gura căscată la un gest făcut de ea.

Ce a făcut Oana Roman la o nuntă: ‘Am văzut prima oară’

Oana Roman se pozează în fel și fel de ipostaze pentru a le prezenta admiratorilor din mediul online ținutele pe care le îmbracă. De această dată, vedeta, în vârstă de 45 de ani, a uluit pe toată lumea cu o imagine de la o nuntă. Mai exact, ea a fost surprinsă de un utilaj folosit pentru decor.

Fiica lui Petre Roman a povestit că nu a mai văzut niciodată un tractor de aproape, așa că nu a stat pe gânduri și s-a urcat pe el pentru a face câteva poze. Chiar dacă mulți sunt deja obișnuiți cu aceste utilaje agricole, vedeta s-a bucurat enorm de faptul că a găsit un loc perfect pentru fotografii.

„Era un tractor la nuntă.. Au ieșit poze faine.. Practic am văzut prima oară un tractor de aproape și normal ca m-am urcat pe el pentru poze.”, a zis Oana Roman, pe Instagram.

Ce ar schimba Oana Roman la ea, de fapt. A spus totul

Oana Roman a fost dur criticată pentru fotografiile pe care le postează în mediul online, fanii suspectând aceasta ar folosi aplicații pentru a le edita. Totuși, fiica lui Petre Roman a susținut că se simte perfect în corpul său și nu ar fi nici vorba de așa ceva.

Chiar dacă este una dintre cele mai discutate vedete din mediul online, Oana Roman nu lasă gurile rele să o afecteze. Aceasta a devenit din ce în ce mai sinceră cu fanii săi în ultima perioadă, împărtășindu-le diferite secrete, dar vorbind și despre lucrurile ce o deranjează.

Mai cu seamă, fiica lui Petre Roman a explicat că are un singur complex, așa că și-ar dori să recurgă la ajutorul medicilor pentru o operație de abdominoplastie. De asemenea, ea și-ar dori să aibă mai multă toleranță față de lucrurile ce o deranjează.

„Răspund eu prima. Aș face două lucruri: 1. Operația de abdominoplastie ca să scap de singurul complex pe care îl am. 2. Aș fi mai puțin directă, mai maleabilă, mai tolerantă cu anumite lucruri pe care nu le pot accepta încă.”, a scris Oana Roman în mediul online.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI