De ce a plâns Oana Roman de ziua ei. Detaliul care a uimit-o: ce a povestit la TV

Oana Roman s-a întors din vacanța petrecută în Egipt, acolo unde și-a sărbătorit ziua de naștere alături Isa, fiica ei, Vica Blochina și fiul acesteia. Vedeta a povestit că în ziua în care a împlinit 45 de ani a plâns de emoție.

De ce a plâns Oana Roman de ziua ei

Oana Roman a decis să treacă peste divorțul de Marius Elisei, așa că se concentrează pe carieră și viața personală. Fiica fostului premier Petre Roman a fost în vacanță în Egipt de ziua ei, acolo unde a fost copleșită de emoții datorită gesturilor și cadourilor pe care le-a primit de la prieteni și apropiați.

Vedeta a fost impresionată de angajații resortului în care a fost cazată și a mărturisit că gesturile lor au făcut-o să plângă de emoție.

„Ei nu știau nimic despre mine. Au aflat că este ziua mea și mi-au făcut multe surprize. Sunt mega impresionată de toate cadourile și surprizele pe care le-am primit. Sincer vă spun, nici când eram acasă nu am primit atâtea flori. Nu-mi pare rău nicio secundă că sunt aici. Am făcut cea mai bună alegere să fiu aici de ziua mea”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Vedeta a povestit că Vica Blochina i-a făcut cadou un buchet de flori imens, care a fost adus cu o mașinuță de golf. În timp ce mergea spre cameră, Oana Roman a mărturisit că i-au dat lacrimile de emoție.

„Sunt cu o prietenă care s-a zbătut săraca de azi-dimineață să-mi facă surprize și mi-a adus un buchet imens de flori. Atât de mare încât au trebuit să-l aducă cu o mașinuță de golf fiindcă nu puteau să-l care în brațe. Atât de mare era. (…) Vă rog să mă credeți că mi-au dat lacrimile. Urcam singură în lift și îmi dăduseră lacrimile pentru că nu m-am așteptat să fie totul atât de minunat. Sunt copleșită! Plus că am primit mii de mesaje”, a povestit ea.

Marius Elisei rămâne alături de familia lui, deși a divorțat de Oana

Oana Roman și Marius Elisei au decis să își încheie căsnicia pe cale amiabilă. Cei doi au făcut și un videoclip ăn care au vorbit fanilor despre decizia lor de a se separa. Au menționat că își vor crește în continuare fiica împreună și că vor încerca să aibă o relație civilizată.

S-au ținut de promisiune, așa că atunci când Oana și Isa s-au întors din vacanța petrecută în Egipt, Marius Elisei le-a așteptat la aeroport și le-a condus acasă, acolo unde a cărat toate bagajele în casă.

În plus, Oana Roman s-a accidentat pe plajă, așa că nu ar fi putut să se descurce singură cu toate lucrurile. Marius a fost cel care a avut grijă de ele la întoarcere, iar după ce le-a ajutat cu lucrurile, el a rămas pentru mai mult timp alături de cele două, la vila din Pipera.

Totul a fost surprins de paparazzii, iar părinții micuței Isa s-au dovedit a fi responsabili și maturi, semn că au înțeles faptul că o relație civilizată este importantă pentru buna dezvoltare a unui copil.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI