05 apr. 2022 | 08:37

Oana Roman, atac voalat la adresa Iuliei Albu. A fost fără milă. E iz de scandal!

Monden
Oana Roman, atac voalat la adresa Iuliei Albu. A fost fără milă. E iz de scandal!
Oana Roman, atac la adresa Iuliei Albu

Oana Roman a venit cu câteva declarații neașteptate în fața fanilor. Aceasta le-a povestit internauților că a luat o mică pauză și că acum dorește să deschisă un subiect sensibil pentru unii. Mai exact, fiica lui Petre Roman a dorit să le aducă în prim-plan pe persoanele care sunt plătite să comenteze despre alții. Mulți dintre cei care o urmăresc s-au gândit direct la Iulia Albu, critic de modă ce a pus-o la zid de multe ori din cauza alegerilor ei vestimentare.

Oana Roman, mărturii neașteptate: atac voalat la adresa Iuliei Albu

Oana Roman a reușit ca în timp să strângă comunități destul de mari pe rețelele de socializare. Vedeta discută des cu fanii cu care împărtășește diverse evenimente speciale din viața sa.

Fiica lui Petre Roman a atins un subiect mai sensibil pentru unii pe Insta Story. Bruneta a dorit să vorbească acum cu cei care o urmăresc despre persoanele care sunt plătite să comenteze despre alții.

Cea din urmă susține că meseria în cauză i se pare ciudată pentru că toată lumea știe deja că ,,bunul gust e o chestie subiectivă.”

Fosta prezentatoare de TV a subliniat că nu crede că este valabil să fie dat un verdict de bun gust despre alții, motiv pentru care preferă să fie de prost gust pentru alte persoane, dar pentru cei dragi cu bun simț. Desigur că cei mai mulți din fanii ei s-au gândit imediat la Iulia Albu, vedeta de la noi cunoscută pentru astfel de rubrici.

,,Mie asta mi se pare o meserie ciudată”

“Am luat o mică pauză şi vreau să vorbesc puţin despre persoanele care sunt plătite să comenteze despre alţii. Mie asta mi se pare o meserie ciudată… Unii spun că dacă nu ai bun gust, eu te comentez.

Ei bine, eu cred că lumea ştie deja că bunul gust e o chestie subiectivă. Ceea ce mie mi se pare de bun gust poate altora li se va părea de prost gust şi invers.

Aşadar, nu cred că este valabil să dăm verdict de bun gust despre alţii. În schimb, bunul simţ este un lucru universal valabil şi cu toţii ar trebui să ştim cum să ne încadrăm în limitele bunului simţ.

De aceea, eu prefer să fiu, pentru persoane irelevante, de prost gust dar să rămân pentru mine şi pentru cei dragi cu bun simţ şi apreciez asta mai mult decât un închipuit şi subiectiv bun gust”, a spus ea pe Instagram.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Schimbare importantă pe piaţa muncii: Categoriile de activităţi care nu necesită contract | Anunţul Ministerului Muncii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro