Iulia Albu o critică pe Carmen Iohannis pentru ținuta purtată la venirea Papei: ”Abuzează de un privilegiu!”

Iulia Albu o critică pe Carmen Iohannis pentru ținuta purtată la venirea Papei: ”Abuzează de un privilegiu!”

Așa cum se întâmplă la fiecare eveniment la care Carmen Iohannis apare în public, ținutele sale sunt comentate și dezbătute de lumea mondenă. Iulia Albu s-a înscris, din nou, prima pe listă.

Iulia Albu a stat cu ochii pe ținuta purtată de Prima Doamnă a României la Aeroportul Otopeni, atunci când cuplul prezidențial l-a întâmpinat pe Papa Francisc. Vizita Suveranului Pontif a fost un motiv bun pentru Prima Doamnă să se afișeze în public, alături de președintele Klaus Iohannis.

Iulia Albu e de părere că soția președintelui abuzează de un privilegiu care nu îi aparține.

Ce spune Iulia Albu despre ținuta purtată de Carmen Iohannis

Papa Francisc a fost întâmpinat pe aeroportul Otopeni de către președintele României, Klaus Iohannis și de soția sa, Carmen Iohannis.

Prima Doamnă a apărut îmbrăcată într-o rochie simplă, bleu, până la genunchi, și o pereche de pantofi nude, potrivit Viva.

„Carmen Iohannis da cu bată în baltă și cu bățul în gard, abuzând de un privilegiu care NU îi aparține! „Le privilège du blanc’ este un privilegiu EXCLUSIV al reginelor sau prințeselor catolice, care, la întâlnirea cu Papa, de-a lungul istoriei, au putut purta rochie albă, dar și-au acoperit întotdeauna părul. Mantilla (vălul specific adesea confecționat din dantelă) este purtată pe cap la vizitele Suveranului Pontif și poate fi abandonată doar în cazul în care părul este strâns, așa cum s-a întâmplat atunci când Angelina Jolie s-a întâlnit cu papa . De la Melania Trump la Mme Macron sau Amal Clooney niciodată nu a mai fost consemnat un asemenea afront”
Iulia Albu

Iulia Albu susține că ținuta nu a fost potrivită pentru întâmpinarea Papei Francisc.

„Sigur, noi vorbim doar de niște cârpe. Carmen este o femeie frumoasă, iar această ținută ar fi putut-o purta oriunde în altă arte, mai puțîn firește, cu această ocazie. Regulă generală de etichetă este aceea de modestie și respect conform normelor catolice. Sigur, noi nu suntem toți catolici și in niciun caz mai catolici decât Papa, dar, ipotetic și realist vorbind, sunt sigură că de la bugetul de stat s-ar putea găsi fonduri pentru un stilist profesionist pentru Doamna Iohannis.”
Iulia Albu

Cine a îmbrăcat-o pe Carmen Iohannis

Eli Lăslean a îmbrăcat-o pe Carmen Iohannis, ea ocupându-se de ținutele ei pentru zeci de evenimente la care participă.

Aceasta susține că Prima Doamnă a vrut să transmită un mesaj de seninătate prin intermediul acestei nuanțe.

„Ținuta purtată de Carmen Iohannis a fost pregătită special pentru acest eveniment și am vrut să transmitem, totodată, și un mesaj. Culoarea bleu ciel exprimă seninătate, este o nuanță rafinată și serenă, precum sufletul doamnei Iohannis. Materialul este un crep de mătase naturală, fluid, ușor, confortabil, cu un croi și o simplitate studiate, care pun în valoare silueta, dar în același timp conferă și o notă de austeritate. Este o eleganță discretă ce o și caracterizează pe prima doamnă. Am pregătit din timp această ținută. Doamna Iohannis și-a dorit o culoare senină. A venit la câteva probe înainte”, a spus Eli Lăslean pentru Click.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI