Oana Roman a uitat de toate certurile şi necazurile cu soţul său. Dovada că Marius Elisei este cel mai norocos bărbat

Oana Roman a uitat de toate certurile şi necazurile cu soţul său. Dovada că Marius Elisei este cel mai norocos bărbat
Oana Roman a uitat de toate certurile şi necazurile cu soţul său

Oana Roman a uitat de cerurile și necazurile din căsnicia cu Marius Elisei, iar acum cei doi sunt mai fericiți ca oricând. Deși au divorțat la notar, în urmă cu câteva luni, iată că destinul i-a readus împreună, iar acum par mai îndrăgostiți ca niciodată, bucurându-se unul de gesturile ceilulalt de tandrețe.

Oana Roman a uitat de toate certurile şi necazurile cu soţul său

Cea mai nouă imagine postată de Oana Roman pe Instagram îi înfățișează pe cei doi parteneri alături, el ținând-i obrazul în palmă, gest pe care Oana Roman îl consideră de neprețuit din partea bărbatului ales.

De altfel, Oana Roman are numai cuvinte de laudă la adresa tatălui copilului ei, spunând că este singurul care o cunoaște cu adevărat și care o protejează de fiecare dată.

Oana Roman a mai spus că acum, Marius Elisei face tot posibilul ca cei doi să fie fericiți, iar acum ei sunt într-o fază a relației de ”echilibru aproape perfect”.

”Gestul ăsta de tandrețe când iei obrazul în palmă, mi se pare poate cel mai frumos din toate. Iar poza asta reflectă tandrețea din sufletul lui . Cu bune și rele, este singurul om din viașa mea pe care știu că mă pot baza și singurul care mă iubește orice s-ar întâmpla! Adorm în fiecare seară lângă el cu sentimentul ca sunt protejată și am ales corect cu sufletul.

Știu ca în bratele lui îmi e bine și pe umărul lui mă pot sprijini oricând. E singurul care știe cine și cum sunt cu adevărat, îmi știe durerile și slăbiciunile și încearcă sa mi le aline. Face tot ce poate ca să fim fericiți. A fost greu mult timp. Dar am ajuns în punctul în care avem un echilibru aproape perfect împreună.”, a notat Oana Roman în dreptul unei imagini în care apare alături de Marius Elisei.

Marius Elisei, un bărbat norocos

Evident, la rândul său, și Marius Elisei este un bărbat norocos, dovadă fiind multele vorbe frumoase pe care Oana le spune adesea cu privire la acesta.

De altfel, în ultima perioadă, Oana Roman a ales să tot posteze imagini cu cei doi în diferite ipostaze care dovedesc buna înțelegere dintre ei, după un timp în care, așa cum ea însăși a afirmat, au fost multe probleme. Cei doi au făcut și reamenajări împreună acasă, cea mai nouă fiind curtea în care obișnuiesc să cineze în serile călduroase. Oana Roman și Marius Elisei au împreună o fiică, pe nume Isabela.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI