Noi probleme de sănătate pentru Oana Roman. Vedeta a decis să meargă la spital

Noi probleme de sănătate pentru Oana Roman. Vedeta a decis să meargă la spital
Oana Roman are probleme de sănătate: ce se întâmplă acum cu vedeta?

Oana Roman și-a îngrijorat fanii teribil cu recenta sa veste. Fosta prezentatoare de televiziune are noi probleme de sănătate și a decis să meargă la spital. Ce se întâmplă cu vedeta? Le-a mărturisit totul internauților.

Oana Roman are probleme de sănătate: vedeta a ajuns la spital

Oana Roman are o comunitate mare pe rețelele de socializare, iar oamenii abia așteaptă vești despre ea sau familia acesteia, mai cu seamă că au fost multe evenimente de discutat în ultimii ani. Fiica lui Petre Roman le-a mărturisit internauților că se simte rău de câteva zile și va merge la medic pentru a-și face un set complet de analize.

Vedeta a mărturisit sincer că este îngrijorată de starea ei fizică și psihică, iar în prim-plan crede că este vorba despre oboseala de la toată munca depusă în ultima vreme. De asemenea, aceasta a spus că va merge la spital să-și facă verificări amănunțite pentru că îi este frică să nu pățească din nou ceva.

”Recunosc că de câteva zile nu prea mă simt în apele mele, probabil și oboseala de la toată munca pe care o depunem în curte pentru că muncim singuri, dar chiar și Anda îmi zicea că parcă n-am vlagă, n-am chef.

M-am hotărât să mă duc să-mi fac niște analize pentru că nu mi-am făcut de 8-9 luni, mâine dimineață mă duc la spital, să-mi fac un set de analize, să-mi ia sânge că mi-e să n-am iar probleme”
Oana Roman (Sursa: InstaStory)

Cea mai grea cumpănă din viața sa

Amintim că vedeta a avut parte de un moment cumplit chiar după ce a adus-o pe lume pe fiica sa. Fiica lui Petre Roman a suferit o intervenție chirurgicală foarte periculoasă care a durat nu mai puțin de șapte ore. Totul se întâmpla în ziua care ar fi trebuit să fie plină doar de fericită, ziua în care Izabeta a venit pe lume.

Din păcate, totul s-a umbrit când a auzit veștile de la medici. Fosta prezentatoare de televiziune a subliniat că a fost cea mai grea cumpănă a vieții sale și mulțumește tuturor specialiștilor care au ajutat-o atunci.

„Ziua în care echipă de doctori condusă de dl. Dr. Gabriel Mitulescu m-a operat pentru a-mi salva viață, dându-mi o nouă viață! După o intervenție de aproape 7 ore am primit o nouă existența și viața mea a pornit pe un nou drum. Aveam acasă un bebeluș de 2 luni și jumătate, care avea nevoie de mine, și Dumnezeu, prin mâinile acestui doctor extraordinar, m-a salvat!”
Oana Roman

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI