Oana Lovin, făcută praf de CNA: ‘Bârfa de la colțul străzii’

Oana Lovin, făcută praf de CNA: ‘Bârfa de la colțul străzii’
Ce a putut să facă Oana Lovin. CNA s-a sesizat imediat

Oana Lovin se află în mijlocul unor noi controverse. Aceasta a fost retrasă din grila Metropola TV după doar o lună în care a rulat emisiunea „Ne-am/Neam trezit!”. Totuși, ea a primit o somație din partea Consiliul Naţional al Audiovizualului în urma unei ediții.

Oana Lovin, criticată dur de CNA. Ce s-a întâmplat

Mai exact, Oana Lovin a avut o emisiune despre Clotilde Armand difuzată în luna mai, iar Primarul Sectorului 1 a reclamat tot ce s-a întâmplat în respectiva ediție, semnalând apariția unor fake-news. Pe atunci, Codruța Cerva era invitată, care spunea că: ‘A fost fraudă, cu acte în regulă’

„E ca o bârfa la colţul străzii, nu-i o emisiune.”, a spus Dorina Rusu, membru CNA.

Somația a primit unanimitate de voturi, dar Oana Lovin a fost extrem de criticată pentru ce a spus în respectiva ediție. Valentin Jucan a mărturisit că emisiunea nu a prezentat respect față de meseria de jurnalist, mai ales pentru că nu au fost tratate așa cum este necesar problemele serioase.

„Un astfel de personaj să fie lăsat să debiteze tot felul de aberaţii în legătură cu subiecte importante, nu cu chestiuni de cancan, mi se pare o totală lipsă de respect faţă de meseria de jurnalist.”, a transmis membrul CNA.

„Oana Lovin este un produs editorial tipic Facebook”

Valentin Jucan nu este singurul membru CNA ce a tratat acest subiect. Mircea Toma s-a decis să discute despre ce s-a întâmplat în emisiunea pe care o prezenta Oana Lovin, făcând o paralelă între aceasta și ce se întâmplă cu utilizatorii Facebook.

„Oana Lovin este un produs editorial tipic de Facebook. Foarte rar un autor de produs editorial de acest fel are un invitat cu care să intre în dialog pe un anumit subiect.

Fiecare e stăpânul propriului discurs, pe Facebook. Era improprie promovarea de pe Facebook pe post, ceea ce Metropola a înţeles.”, a spus Mircea Toma.

Răsvan Popescu, cel mai vechi membru CNA, a vorbit despre faptul că nu au existat două puncte de vedere în show-ul respectiv, dar o somație este suficientă pentru tot ce s-a întâmplat în emisiunea Oanei Lovin, ce era difuzată la Metropola TV.

„E o chestiune controversată, tratată dintr-o singură perspectivă. Nu există două puncte de vedere. Intră sub incidenţa articolului 66. Cred că o somaţie este suficientă.”, a spus și Răsvan Popescu.

Ce a spus Oana Lovin, de fapt

Oana Lovin este cunoscută drept una dintre cele mai înfocate protestatare împotriva restricțiilor anti-covid-19. De această dată, ea a atras atenția membrilor CNA după ce a făcut mai multe afirmații în emisiunea ce a rezistat timp de o lună la postul de teleziviune menționat mai sus.

„‘Doamna Clotilde pare uşor defectată.’, ‘Subiectul principal este frauda de la sectorul 1.’, ‘Am asistat live la frauda… la frauda în direct. Au intrat voturile la apă'”, au fost câteva dintre afirmațiile făcute de ea, potrivit paginidemedia.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI