Oana Lovin, emisiune la miezul nopții. La ce televiziunea va apărea videochatista

Oana Lovin, emisiune la miezul nopții. La ce televiziunea va apărea videochatista
Oana Lovin va avea o emisiune la miezul noptii. La ce post tv va fi prezentatoare

Oana Lovin va prezenta o nouă emisiune la Metropola Tv, postul deținut de primăria orașului Voluntari, al cărui primar este Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea.

Oana Lovin, emisiune la miezul nopții

Emisiunea va fi difuzată începând de astăzi, de la ora 23:30 până la 00:30 și se numește „Ne-am/Neam trezit”. Producția se vrea a fi un proiect tv „care va avea un rol important în procesul de vindecare şi trezire a neamului românesc mult prea greu încercat în ultimii 31 de ani”, conform unui comunicat al postului”.

Oana Lovin a vorbit despre emisiunea pe care o va prezenta, spunând că deși nu s-ar fi gândit să facă vreodată televiziune, acest proiect l-a acceptat fără să stea pe gânduri.

„Trebuie să recunosc că nu m-am văzut făcând televiziune vreodată, dar faptul că va fi o altfel de emisiune, o emisiune în care se pune reflectorul pe cetăţeanul de rând, pe situaţia de facto a României cu bune şi cu rele, m-a făcut să accept această colaborare fără să stau prea mult pe gânduri.

Acest proiect tv va avea un rol important în procesul de vindecare şi trezire a neamului românesc mult prea greu încercat în ultimii 31 de ani”, a spus aceasta. 

Cine este Oana Lovin

Oana Lovin este un personaj controversat, devenit celebru după ce a protestat în Piața Victoriei ținând în mână un mănunchi de sparanghel.

De-a lungul timpului, Oana Lovin a participat la toate protestele anti-restricții și anti mască. Este susținătoare a PSD și face videochat.

În mediul online, ea are mii de urmăritori și se recomandă drept „personalitate jurnalistică”. S-a scris despre tatăl ei că ar fi un lider PSD local, însă Oana nu a confirmat sau infirmat niciodată această informație.

”Acest linșaj pentru mine e unul benefic şi vă mulţumesc, pentru că aveam o semi-frică şi o piatră pe inimă, pe care nu o mai am. Sunt efectiv liberă. Sunt liberă şi nu mai am nicio problemă. Acum mă ştiţi, cu bune, cu rele, asta este. Nu suntem fără de păcat, nu suntem perfecţi şi e minunat aşa cum e”, a precizat Oana Lovin, pe Facebook.

Ea este adepta teoriilor conspiraționiste legate de pandemia covid, motiv pentru care a fost prezentă la toate protestele anti-restricții. În plus, atitudinea ei agresivă a avut-o ca victimă și pe fostul secretar de stat în Ministerul Sănătății Andreea Moldovan, care a fost agresată de Oana Lovin și Codruța Cerva.

„Esti o incompetenta si o dobitoaca, fa nenorocito! Cum iti permiti tu sa dai un ordin ilegal, neterminata lumii!”, i-a strigat Oana Lovin medicului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI