Cine este Oana Lovin, femeia care l-a jignit pe Klaus Iohannis, la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Ce pedeapsă a primit

Cine este Oana Lovin, femeia care l-a jignit pe Klaus Iohannis, la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Ce pedeapsă a primit
Oana Lovin, pedeapsă pentru jignirea președintelui României

Oana Lovin a fost prezentă la inaugurarea metroului din Drumul Taberei. Mai mulți oficiali, printre care președintele României și prim-ministrul, au luat parte la dezvăluirea așteptatului proiect. Cu această ocazie, Lovin l-a jignit pe Iohannis în văzut lumii.

Oana Lovin, pedeapsă pentru jignirea președintelui României

Azi, 15 septembrie, a fost inaugurat Metroul din Drumul Taberei! După o lungă călătorie, românii se pot bucura acum de magistrala 5 de metrou, după 9 ani de când a fost bătut primul țăruș. Azi, așteptarea a ajuns la final, iar iaugurarea a fost făcută în prezența președintelui României și a prim-ministrului țării. Evenimentul a avut loc la orele 12:00.

Înainte cu câteva minute de marele eveniment premierul a avut câteva declarații de făcut pentru toți românii. Acesta a anunțat că locuitori se pot bucura de acum de noua magistrală, timp în care un reporter i-a atras atenția că inclusiv azi încă se lucrează la locul aferent.

Oficialul i-a replicat atunci că „drumul spre succes e în permanentă cursă.” La scurtă vreme de la apariția personalităților politice, Oana Lovin a strigat, ajutată de o portavoce, „m**e Klaus Werner Iohannis”. Deja cunoscuta activistă PSD a fost ridicată de cinci jandarmi și dusă la cea mai apropiată secție pentru a plăti pentru fapta comisă. Femeia nu s-a ales cu dosar penal pentru jignirea celui mai înalt om în stat, ci doar cu amenda de 400 de lei.

„Suntem a nimănui!”

„Distrigaz. Distrigaz. Nu ne-ati raspuns la distrigaz. A murit un om, aplaudati! Si doamna Clotilde s-a intors in tara dupa ce s-a spalat dosarul”, le striga aceasta prin portavoce simpatizanților USR. „Fara securisti! Fara securisti”, continuă protestatara.

„Sunt comisii parlamentare unde nimeni nu merge, ei nu vor să răspundă, pun jandarmeria pe noi ca în mod abuziv să ne ducă la tăcere. Conform legii 61, am luat amendă. Am venit să pot să-l văd în față (n.r. Iohannis). Să văd cu ce au greșit românii trimiși la sparanghel în timpul pandemiei. Vreau să-l întreb de ce viețile românilor nu au contat, de ce viețile copiilor nu sunt importante. E plin internetul cu filmulețe cu copii abuzați și neprotejați de Protecția Copilului. M-am simțit a nimănui când am fost ridicată. Suntem cu toții a nimănui, nu are cine să ne facă dreptate”
Oana Lovin

Cine e Oana Lovin?

Oana Lovin a devenit celebră după ce a fost fotografiată în Piața Victoriei cu un mănunchi de sparanghel la mitingul „anti-dictatură”. Fotografia cu aceasta a devenit virală, ulterior fiind descoperit trecutul său mai puțin decent.

„Lovin, alias ‘Miss sparanghel’, s-a lansat pe Facebook cu numeroase live-uri în care preia temele de propagandă în legătură cu Klaus Iohannis, Florin Cîtu și Laura Codruța Kovesi. Aceasa s-a fotografiat alături de Liviu Pleșoian la mitingul ”cămășilor albe,” din Piața Victoriei, convocat de Liviu Dragnea în iunie 2018, ca răspuns la seria de proteste împotriva OUG 13 și a guvernării PSD – ALDE”, arată b1.ro.

Publicată de Oana-Elena Lovin pe Marţi, 15 septembrie 2020