Oana Lis, în lacrimi pe internet. Fanii i-au criticat gestul imediat

de: Năstase Mirabela
11 01. 2022

Oana Lis a apărut în lacrimi, pe Internet. Fanii i-au criticat gestul imediat. Aceasta a postat pe Facebook mai multe fotografii la cimitir, acolo unde a mers să se reculeagă și să-și plângă persoanele dragi, aflate în neființă. Imaginile postate de Oana Lis o înfățișau pe aceasta plângând, însă unii dintre internauți nu s-au declarat atât de impresionați.

Oana Lis, în lacrimi pe internet

Oana Lis a făcut recent o vizită la cimitir, ca să aibă parte de un moment de „regăsire”. Ea s-a fotografiat plângând, însă fanii ei nu au primit prea bine ipostazele în care a apărut aceasta. Oana Lis și-a adus aminte de oamenii dragi din copilăria sa, care au trecut în neființă.

„Petrecem si ne bucurăm de viață dar nu uităm si sa-i vizităm si pe cei ce nu mai sunt. DAR AU FOST. Au făcut parte din noi. Din viata noastră, din creșterea si evolutia noastră pe acest pământ. Si sa ne dam voie să fim si vulnerabili si sa plângem putin dacă ne vine pentru ca asa simte sufletul nostru.”, a scris Oana Lis pe Facebook.

Oana Lis a rememorat și un moment pe care și-l amintește cu drag, mai exact, acela când nașa sa i-a oferit o ciocolată care nu se prea găsea pe atunci. De dragul amintirilor, azi Oana Lis a dat de pomană acel desert.

„Mi-a oferit-o nașa mea după revoluție și asociez acest gust cu perioada aceea. N-am mai putut mânca una de zeci de ani. Când o văd în magazine îmi aduce aminte de mama și nasa mea, Mimi, și de copilăria mea. Probabil o să fiu total împăcată cu trecutul si detașată cand am sa pot desface una.

Azi o dau de pomană. Dumnezeu să-i odihnească pe cei ce nu mai sunt printre noi.”, a mai scris Oana Lis pe Facebook.

Oana Lis, criticată pentru gestul ei

Soția lui Viorel Lis a fost însă criticată pe Facebook pentru imaginile postate.

”Ce vrei să ne arăți că ai plâns și ți s-a scurs machiajul pe ochi”, ”În regulă, adevărat! Dar nu înțeleg de ce a trebuit sa ne arăți ca ai plâns…venea de la sine, asa cred, nu?”, au fost numai câteva dintre reacțiile internauților, la postarea Oanei Lis.

Oana Lis nu a părut însă deloc deranjată de unele comentarii, astfel că, la rândul ei, blondina le-a dat replică internauților:

„Băi, să nu credeți ca stau în cimitir și dau mesaje!!! Am plecat, gata momentul de regăsire”.

Oana Lis a declarat recent că are planuri mari pentru acest an, acela de a deveni mamă, întrucât de doi ani a făcut dosarul de adopție a unui copil, dosar care i-a fost aprobat.