Oana Lis, jignită și hărțuită. Ce a pățit soția lui Viorel Lis: e inadmisibil

Oana Lis, jignită și hărțuită. Ce a pățit soția lui Viorel Lis: e inadmisibil
Cum a fost jignita si hartuita Oana Lis

Face ea cumva și tot ajunge în centrul atenției. Oana Lis trage un semnal de alarmă. Cum le-a răspuns faimoasa blondină cârcotașilor, după ce ar fi fost jignită și hărțuită în repetat rânduri. Ce a pățit soția fostului edil al Capitalei, de fapt.

Cum a fost insultată și hărțuită Oana Lis

Oana Lis nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Soția lui Viorel Lis este una dintre cele mai controversate și sincere vedete de la noi din țară. Blondina a mărturisit întotdeauna că este o femeie simplă, cu frică de Dumnezeu, căreia viața i-a pus în cale multe provocări și obstacole care au făcut-o mai puternică.

După ce a fost insultată și hărțuită de nenumărate ori, Oana Lis nu și-a pierdut niciodată zâmbetul de pe buze și și-a păstrat simțul umorului. De ceva timp încoace, soția fostului primar al Capitalei și-a schimbat stilul de viață și s-a concentrat mai mult pe partea spirituală și psihologică a vieții.

Invitată de curând la Antena Stars, Oana Lis a povestit cum a trecut peste traumele din copilărie și a reușit să-și exprime verbal sentimentele pentru persoanele dragi din viața ei abia după 20 de ani.

„Oricând este nevoie spun scuze, mulțumesc și te iubesc. În primul rând, îmi spun mie pentru că nu m-am pus pe primul loc, că nu am avut grijă de corpul meu, apoi le spun celorlalți. Eu seara mi-o închei spunând ”te iubesc” bunicii, lui Viorel și prietenilor, chiar dacă ei nu-mi zic.

Înainte nu spuneam, eu n-am spus „te iubesc„ 20 de ani, părinții mei nu mi-au zis ”te iubesc”, am avut o educație mai spartană. Lui Viorel i-am zis după vreo trei ani de relație”, a spus Oana Lis într-un interviu pentru Antena Stars.

Cum le răspunde Oana Lis tuturor celor care o jignesc

Oana Lis este o femeie puternică și educată, care niciodată nu și-a negat rădăcinile și nu a uitat de unde a plecat. Blondina a avut o viață dificilă, presărată cu lipsuri și greutăți, dar ea se consideră a fi o țărancă educată.

Acesta este motivul pentru care ea nu se pretează să le răspundă cu aceeași monedă persoanelor care au jignit-o de-a lungul anilor din cauza relației sale cu Viorel Lis și a diferenței mari de vârstă care există între cei doi parteneri.

„Chiar dacă persoanele sunt needucate, eu aleg să fiu educată, o țărancă educată și tot timpul mă mândresc cu lucrul ăsta. Celorlalți nu le răspund cum se comportă ei cu ei mine, nu le răspund cu aceeași monedă, deși s-a întâmplat să fiu jignită pe stradă, hărțuită pe internet, dar asta vorbește despre caracterul meu și de cum m-au crescut bunicii mei.

Cei care mă cunosc mi-au zis că sunt mult mai educată decât alte persoane care au avut o familie cu bani și au făcut școli în afară. Înainte eram foarte vulcanică, dar îmi consumam din energia mea”, a conchis vedeta în cadrul aceluiași interviu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI