Decizia luată de Oana Lis. La ce renunță vedeta pentru Viorel Lis

Decizia luată de Oana Lis. La ce renunță vedeta pentru Viorel Lis
Oana Lis, anunț trist. La ce a fost nevoită să renunțe de dragul lui Viorel Lis

Viorel Lis se confruntă cu multe probleme de sănătate, așa că partenera lui, Oana, face tot posibilul să îi rămână aproape pentru a depăși aceste momente grele. Vedeta a luat o decizie drastică și a renunțat la ceva de dragul soțului său.

Oana Lis, anunț trist. La ce a renunțat pentru soțul ei

Oana Lis își deschidea recent un cabinet de consiliere psihologică, visând la acest moment de multă vreme. Vedeta își dorea să vină în ajutorul tuturor oamenilor ce au nevoie, dar se pare că fericirea ei nu a durat mult timp, fiind nevoită să se gândească la binele soțului său.

Cu acestea fiind spuse, Oana Lis a închis cabinetul, explicând că Viorel Lis nu poate să stea singur în timp ce ea lucrează. Aceasta nu a vrut să angajeze o persoană pentru a se ocupa de partenerul ei, preferând să îi fie alături în momentele mai puțin bune.

„L-am închis din cauza bolii lui Viorel, să lucrez, să plătesc totul pentru că Viorel în momentul de față nu poate să spele fără ajutorul meu, nu se poate duce în bucătărie fără ajutorul meu. Este total dependent de mine.

Și atunci, ca să muncesc, ar trebui să plătesc pe cineva pentru că statul nu mă ajută cu nimic. Prefer să fiu eu alături de el. Nimeni nu ar fi la fel de implicat ca mine. Eu șochez pentru că sunt o persoană autentică și nu îmi e rușine.

Îmi e rușine doar de Dumnezeu. În rest nu mi-e rușine de nimeni și de nimic și nu trăiesc să mă dau ceea ce nu sunt.”, a mărturisit Oana Lis la Antena Stars.

Ce i-a mărturisit Viorel Lis soției sale, Oana: ‘Sunt lucruri greu de discutat’

Perioada de pandemie l-a afectat enorm pe Viorel Lis, așa că fostul edil se confruntă cu probleme grave de sănătate. Oana își dă silința pentru ca acesta să se pună pe picioare, așa că îl îngrijește cât se poate de bine, fiindu-i sprijin în aceste momente triste.

Totuși, Viorel Lis a început să discute din ce în ce mai des despre momentul în care își va încheia treburile lumești, ba chiar i-a oferit partenerei sale instrucțiuni exacte cu privire la locul unde își dorește să fie îngropat.

„Am discutat și el îmi zicea că o să mă iubească și după moarte, vorbeam despre groapă, despre unde ar vrea să fie îngropat. Și eu aș vrea să fiu îngropată lângă el.

Sunt lucruri normale, sunt lucruri greu de discutat, dacă n-aș fi fost psiholog n-aș fi putut.” , a declarat Oana Lis.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI