28 feb. 2022 | 10:24

Oana Ioniță din “Inimă de ţigan”, din nou la TV. În ce emisiune o poți admira (exclusiv)

Monden
Oana Ioniță din “Inimă de ţigan”, din nou la TV. În ce emisiune o poți admira (exclusiv)
Oana Ionita din Inima de tigan, apare intr-o emisiune la TV

Cu 18 ani în urmă, Oana Ioniță a devenit cunoscută atunci când a fost desemnată „Miss Playboy”, după care a reușit să bifeze apariții în media, cât și un rol în telenovela care a cucerit România, „Inimă de țigan”. După divorțul de Dan Neagoe, un om de afaceri din Teleorman, Oana n-a mai apărut în showbizz, însă a revenit de curând pe micile ecrane în calitate de concurent la MasterChef.

Oana Ioniță din “Inimă de ţigan”, apare într-o emisiune la TV

Oana Ioniță a fost de acord că ofere un interviu, în exclusivitate pentru impact.ro, în care a povestit despre marea ei pasiune pentru gătit.

La scurt timp după ce a terminat filmările pentru „Pup-o, mă! 2”, Oana Ioniță a trecut de audițiile MasterChef, astfel că se numeră printre cei 20 de finaliști care se bat pentru trofeu și marele premiu. Iar Oana este complet schimbată și nu mai seamănă deloc cu cea care poza în celebra revistă pentru bărbați sau prezenta „Vremea” într-un cunoscut ziar din București.

„Înainte să intru la MasterChef am primit mai multe sfaturi pe care nu le-am ascultat. Nu cred că e ceva ce m-ar fi ajutat. Când ești acolo și simți pe pielea ta presiunea și adrenalina momentului, nu ai timp să te gândești la sfaturi. Iei deciziile instant și nu sunt mereu cele mai bune. Pe tot parcursul show-ului nu am avut frici.

Cred că totul se întâmplă în viață pentru mine și nu împotriva mea. Îmi doream să rămân în concurs în fiecare zi, dar eram și pregătită să accept o eventuală plecare.

Bucătarul din mine e ca un Buddha mic și gras care zâmbește cu satisfacție când gătește, în timp ce meditează. El e bucătarul de acasă. Cel de la MasterChef e un fel de Speedy Gonzales dat în urmărire generală”, a declarat fosta Miss Playboy, Oana Ioniță.

„Aș putea mânca, fără probleme, până la sfârșitul vieții, carne de miel”

Oana s-a înscris la show-ul culinar MasterChef deoarece îi place să mănânce, dar și pentru că îi place să gătească foarte mult.

„Aș putea mânca, fără probleme, până la sfârșitul vieții, carne de miel preparată 6 ore la foc mic în cuptor. M-aș putea lipsi, fără regrete, de fructe de mare”, a mai spus aceasta.

Oana a învățat tainele bucătăriei chiar de la bunica ei, iar acum ori de câte ori face un preparat învățat de la ea își aduce aminte de momentele plăcute pe care le petreceau împreună. Cu toate acestea, nu s-a gândit nicio clipă că MasterChef este mult mai mult decât plăcerea de a face de mâncare.

Parteneri
Ce preț are sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu. Este un model unicat și de lux
Redactia.ro
Se pregătește ”nota de plată”! Ce riscă Ronald Araujo, după gesturile făcute la adresa lui Istvan Kovacs
Digisport.ro
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus că sunt mai focos decât un român”
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Digi24
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Digi24
Nadia Comăneci, apariție-surpriză la București. Cum și cu cine s-a afișat fosta mare gimnastă
Unica.ro
Un cățel de usturoi seara. Cum se consumă și la ce ajută
Spynews
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente! Au termen până la data de 25 mai
Capital.ro
Localitatea din România unde cetățenii au marcat pe Waze toate gropile | "Arată ciuruită"
Antena 3
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
Noapte magică în CHAMPIONS LEAGUE
Mediaflux
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro