Moment incredibil la Masterchef 2022. Concurentul care i-a șocat pe chefi: ‘O să fiu primul care moare la TV’

Moment incredibil la Masterchef 2022. Concurentul care i-a șocat pe chefi: ‘O să fiu primul care moare la TV’
Moment incredibil la Masterchef 2022.

Miercuri, 12 ianuarie, de la ora 20:30 românii vor putea viziona noul sezon Masterchef la PRO TV. Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu îi întâmpină pe cei mai talentați români pasionați de arta culinară. Unul dintre momentele premierei îi va impresiona cu adevărat pe cei trei jurați.

Concurentul care i-a șocat pe jurații de la Masterchef 2022

Masterchef revine la PRO TV în data de miercuri, 12 ianuarie, cu un sezon plin de adrenalină, probe dure și un premiu pe măsură. Cei trei jurați vor avea cea mai dificilă misiune, aceea de a-l afla pe cel mai talentat bucătar din România.

Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu abia așteaptă să înceapă Masterchef 2022, unde vor întâmpina români dornici să câștige marele premiu, convinși de faptul că preparatele lor îi vor convinge pe chefi că merită să meargă mai departe.

Tensiunea va atinge cote maxime. Mai mult de atât, una dintre concurentele de la MasterChef 2022 se va teme pentru preparatul ei, glumind că nu ar putea face față tensiunii, dacă chefii i-ar arunca preparatul la gunoi.

„L-am văzut că a luat șervețelul în mână și am zis: Doamne, te rog să nu arunce preparatul că mor aici! O să fac infarct, o să fiu primul concurent care moare, în direct, la televizor”, va spune una dintre participante.

„Doamne, de ce nu-i mami lângă mine, să mă țină de mână?!” – va spune un alt concurent în timpul premierei Masterchef 2022.

Cine este concurentul care-l scoate din sărite pe chef Radu Dumitrescu

Pe de altă parte, vor exista și anumiți participanți care vor testa răbdarea celor trei jurați, motiv pentru care vor suporta consecințele. Chef Radu Dumitrescu va fi deranjat de atitudinea arogantă a unui dintre participanții la Masterchef 2022.

„Vezi tu, atitudinea spune totul, nu uita! Diferența dintre mine și tine este că eu respect mâncarea, de aia eu sunt aici.”, este replica pe care unul dintre cei trei jurați i-o va adresa concurentului nemulțumit.

Momentele emoționante nu vor lipsi nici ele din premiera noului sezon Masterchef de la PRO TV. Povestea cutremurătoare a unuia dintre concurenți îl va mișca pe chef Joseph Hadad. Cei doi s-au unit în durere, deoarece au în comun un lucru, faptul că soțiile lor au încetat din viață acum 13 ani.

„Să știi că noi avem ceva în comun – și soția mea a decedat acum 13 ani. Eu știu ce simți tu, în sufletul tău.”, îi va spune Chef Joseph Hadad.

Masterchef 2022 are premiera noului sezon miercuri, 12 ianuarie, de la 20.30, la PRO TV. Chef Radu Dumitrescu, chef Foa și chef Joseph Hadad sunt cei trei specialiști care vor fi în juriul emisiunii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI