O vedetă Pro TV a pozat nud după modelul Andreea Raicu. A apărut dezbrăcată în fața fanilor FOTO

O vedetă Pro TV a pozat nud după modelul Andreea Raicu. A apărut dezbrăcată în fața fanilor FOTO
O vedetă Pro TV a pozat nud după modelul Andreea Raicu.

Diana Sar a pozat goală. Vedeta în vârsta de 26 de ani a pozat goală pentru un proiect la Muzeul de Artă Recentă.

O vedetă Pro TV a pozat nud după modelul Andreea Raicu

Diana Sar a făcut parte din distribuția serialului ”Vlad”, însă personajul ei a fost scos din serial. Întrucât aceasta era prinsă cu filmările serialului, Diana Sar lăsase pe locul doi modelling-ul. Diana Sar spunea însă că așteaptă ofertele în domeniul modelingului.

”Sunt deschisă ofertelor. Aștept să vină proiectele. Ce proiecte vor veni, eu le iau. Îmi place foarte mult și teatrul, îmi place foarte mult să joc și în filme. Să vedem ce o să fie. Din modelling îmi vin multe job-uri, mai ales acum că sunt mai liberă și mai pot să călătoresc din când în când, dar nu iau în calcul să mă mut în altă țară pentru a face modă. O să jonglez”, spunea Diana Sar pentru libertatea.ro.

Și iată că aceasta a revenit la modelling, prima ei pasiune. Pozele sunt artistice, realizate alb-negru, iar Diana Sar este tare mândră de rezultate.

”Recunoscătoare pentru sufletele talentate care s-au adunat pentru a crea acest frumos proiect”, a scris Diana Sar.

Și Andreea Raicu a pozat nud

Și nu doar Diana Sar a pozat nud, ci și Andreea Raicu. Recent, la vârsta de 43 de ani, Andreea Raicu nu a ezitat să își expună corpul pe rețelele de socializare. Și Andreea Raicu a lucrat ca fotomodel, în anul 1995, la vârsta de 18 ani, după ce a câștigat mai multe concursuri de modelling. Apoi, aceasta a devenit un om  de televiziune. Andreea Raicu a devenit însă și un model de urmat, în materie de fashion și stil de viață sănătos.

“Din perioada în care eram închiși în casă. Mă bucur că m-ați convins sa pozez fără măști. Le pun la cutia cu momente frumoase din afara zonei de confort că tot așa a fost și trendul predominant în această perioadă. Mai avem și altele și mai și…”, a scris vedeta, sub poza care a făcut furori pe rețeaua ei de socializare.

Andreea Raicu a fost recent prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță. Ea a mărturisit că și-ar dori să devină mămică.

„Știi care e visul meu? Visul meu este să rămân însărcinată și să nu știe nimeni până când nasc. Pentru că vreau să fie pentru mine, nu vreau să fie pentru nimeni altcineva.  M-am balonat un pic, ce în vacanță nu poți să mănânci mai mult? Eu am mâncat cartofi prăjiți și altele. Poate o să am o burtică foarte mică, ca mama, care până la șase luni nu și-a dat lumea seama că este însărcinată. Sau ca Anca Serea sau Dana Rogoz”, a declarat vedeta TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI