Andreea Raicu, primele declarații despre sarcină. L-a uluit total pe Cătălin Măruță: ”Vrei să naști la TV?”

Andreea Raicu, primele declarații despre sarcină. L-a uluit total pe Cătălin Măruță: ”Vrei să naști la TV?”
Andreea Raicu, primele declarații despre sarcină. L-a uluit total pe Cătălin Măruță: ”Vrei să naști la TV?”

Andreea Raicu a fost recent în vacanță în Grecia, acolo unde s-a bronzat și s-a distrat, dar a avut timp și de meditație. Invitată în emisiune la Măruță, vedeta a venit cu multă energie pozitivă, iar Cătălin a observat asta imediat.

Andreea Raicu, primele declarații despre sarcină

Andreea Raicu pare mai fericită ca niciodată, iar asta pentru că, se pare, ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Deși Cătălin Măruță a încercat să scoată câteva dezvăluiri despre viața ei personală, vedeta a preferat să țină totul pentru ea.

Cu toate acestea, prezentatorul i-a spus Andreei că a observat ceva. Vedeta i-a întins mâna, spunând „ăsta?”, și făcând referire la un inel.

În plus, interacțiunea dintre cei doi a fost una, inițial, ciudată, iar asta pentru că Măruță a tot vrut să o întrebe dacă este însărcinată. El a întrebat-o, la un moment dat, dacă are ceva să îi spună, iar vedeta a răspuns „întreabă-mă”.

Cătălin Măruță a întrebat-o dacă a fost în vacanță cu iubitul ei, dar Andreea Raicu a evitat să dea un răspuns clar și a spus că a fost cu mai mulți oameni, zâmbind. Au urmat apoi câteva discuții despre o eventuală sarcină și prezentatorul a insinuat chiar că Andreea ar fi gravidă.

Fără să confirme sau să infirme, Andreea a spus că și dacă ar fi să fie gravidă și să fi conceput copilul în Grecia, nu ar ști momentan.

Andreea Raicu l-a uluit total pe Cătălin Măruță: ”Vrei să naști la TV?”

Cătălin Măruță: Ai ceva să ne zici?
Andreea Raicu: Întreabă-mă.
Cătălin Măruță Păi dacă te întrebi zici că îți pun mereu aceleași întrebări și te eschivezi.
Andreea Raicu: Deci dacă am fost în Grecia și am rămas însărcinată acolo, ar avea două săptămâni, deci nici eu n-as ști.
Cătălin Măruță: Eu cred că ai fi o mămică minunată.
Andreea Raicu: Cred ca da. Acum da. Am invatat ce să îi dau și ce timp să îi ofer unui copil. Pentru mine e important să îi dau copilului acea direcție. Oricum, sunt mai pregătită decât eram înainte.
Cătălin Măruță: Dar ne promiți că atunci când va fi, vei veni să povestim?
Andreea Raicu: Să nasc?
Cătălin Măruță: Vrei să naști la Tv? Nu, să ne povestești când rămâi însărcinată.
Andreea Raicu: Știi care e visul meu? Visul meu este să rămân însărcinată și să nu știe nimeni până când nasc. Pentru că vreau să fie pentru mine, nu vreau să fie pentru nimeni altcineva.  M-am balonat un pic, ce în vacanță nu poți să mănânci mai mult?
Eu am mâncat cartofi prăjiți și altele. Poate o să am o burtică foarte mică, ca mama, care până la șase luni nu și-a dat lumea seama că este însărcinată. Sau ca Anca Serea sau Dana Rogoz”, a spus Andreea Raicu.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI