14 ian. 2024 | 10:02

O recunoști pe tânăra din imagine? A ajuns una dintre cele mai mari vedete din România

Monden
O recunoști pe tânăra din imagine? A ajuns una dintre cele mai mari vedete din România
Puțini îi recunosc

O fotografie veche a atras atenția fanilor unei vedete de la noi. Pe atunci, era la începuturile carierei în televiziune și nu avea habar că avea să devină una dintre cele mai celebre și îndrăgite vedete din România. Cu o carieră impresionantă în spate, tânăra de atunci arăta plină de încredere și speranță. Anii au trecut și a demonstrat că visele pot deveni realitate, dacă muncești pentru ele și ești perseverent în ceea ce faci. 

Vedea care și-a surprins fanii cu o fotografie din tinerețe

Nu mai arată deloc ca pe vremuri, însă trăsăturile i-au rămas aceleași. Zâmbetul este recognoscibil ușor, însă silueta i s-a schimbat de-a lungul vremii, iar timpul care a trecut peste chipul ei își spune cuvântul.

Te-ar putea interesa și: Teo Trandafir a anunțat primul invitat din noul podcast. Surpriză mare, a dat și alte detalii ale proiectului

A rămas aceeași persoană caldă și carismatică, cu un umor aparte și o inteligență nativă. Dacă nu ai recunoscut persoana din fotografie, atunci ai fi surprins să afli că este chiar Teo Trandafir.

Vedeta a împărtășit cu fanii o fotografie din tinerețea sa, alături de textul: „Azi am vorbit atât de mult despre Valeriu Sterian, încât am simțit ca fotografia noastră, în care îmi punea inteligente intebări, să ajungă la voi. Da, fata sunt eu, dar nu despre asta e vorba”.

Prezentatoarea i-a adus în felul acesta un omagiu artistului care a murit în urmă cu mai bine de douăzeci de ani. Fanii au reacționat imediat, arătându-și aprecierea față de una dintre cele mai dragi prezentatoare din România. 

„Uau Teo, ce diferit arătai, foarte frumoasă și atunci, superbă și acum, Doamne ,dacă nu scriai că ești tu în această poză nu mă gândeam că ești tu”

„Dumnezeu să aibă grijă de sufletul lui! Îmi plăcea muzica lui! Pe tine te urmăresc încă din tinerețile noastre. La Tele 7 ABC, Pro TV, Antena 1, Romantica și Kanal D”.

„Ce tânără erați! Dar trăsăturile au rămas neschimbate și zâmbetul la fel!”.

„Ce amintiri ! Vali Sterian, ce muzică bună, emoționantă ascultam… Era, este ! Teo , ce timpuri minunate !”.

Acestea sunt doar câteva dintre reacțiile pe care internauții le-au avut atunci când au văzut fotografia cu Teo și Valeriu Sterian.

Valeriu Sterian, unul dintre artiștii care a pus bazele folkului românesc

Valeriu Sterian urma să împlinească 48 de ani în anii 2000, însă cu puțin timp înainte de ziua lui, a decedat după ce s-a luptat cu cancerul.

El s-a născut pe 21 septembrie 1952 în Buzău și a fost un artist extrem de iubit în România. 

Cea mai cunoscută melodie a lui este Amintire cu haiduci, iar artistul era cunoscut pentru că a participat la fenomenul Piața Universității din 1990.

Te-ar putea interesa și: Liderul generației folk din România și destinul său trist, Valeriu Sterian: „Vino, Doamne, să vezi ce-a mai rămas din oameni!”, strigătul de durere al artistului

În 1999, el a fost implicat într-un accident rutier, în urma căruia a fost acuzat de ucidere din culpă și conducere a mașinii sub influența alcoolului. A fost arestat, apoi eliberat și cercetat în stare de libertate.

A murit pe 16 septembrie, cu câteva zile înainte de aniversarea lui. El a fost căsătorit cu Lucia Sterian, alături de care are un fiu. Oliver este bateristul trupei Voltaj, moștenind pasiunea pentru muzică de la tatăl lui.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Un aeroport care a reușit o performanță unică. Nicăieri nu s-a mai întâmplat asta
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Putin a dat ordinul ISTORIC. Decizia luată chiar azi, 11 mai. O nouă eră
Capital.ro
Începe distribuirea deciziilor de pensionare după recalculare. Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
ANUNȚ despre FLORIN PIERSIC! APROPIAȚII actorului au dat VESTEA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro