12 dec. 2023 | 22:32

Teo Trandafir a anunțat primul invitat din noul podcast. Surpriză mare, a dat și alte detalii ale proiectului

Monden
Teo Trandafir a anunțat primul invitat din noul podcast. Surpriză mare, a dat și alte detalii ale proiectului
Teo Trandafir, prezentatoare TV

Astăzi, Teo Trandafir a împărtășit o veste entuziasmantă cu fanii săi pe platforma de socializare Facebook. Împreună cu o fotografie sugestivă, prezentând un microfon de podcast, celebrul realizator radio-TV a anunțat lansarea propriei producții video, sugerând că „lucrurile bune se întâmplă la vremea lor” și că momentul mult așteptat a sosit. Cine va fi primul invitat al îndrăgitei prezentatoare?

Persoana care va ”sparge gheața” podcastului realizat de Teo Trandafir

Mesajul postat de Teo Trandafir a stârnit imediat curiozitatea și entuziasmul fanilor, care au reacționat prompt cu numeroase mesaje de încurajare și susținere.

Prezentatoarea a dat startul anticipat unei noi etape în cariera sa, anunțând pe pagina sa de Facebook lansarea propriei producții video sub forma unui podcast captivant.

Contactată de Paginademedia.ro, realizatoarea radio-TV a confirmat că noul proiect este un podcast, iar surpriza vine odată cu dezvăluirea numelui primului invitat: nimeni altul decât Mircea Badea, celebrul realizator al emisiunii „În gura presei.”

Reuniunea dintre Teo Trandafir și Mircea Badea aduce un sentiment de nostalgie pentru fanii din anii ’90, perioadă în care cei doi au fost parteneri în emisiuni de succes.

Astfel, ei au prezentat o emisiune la Tele 7 abc, iar mai târziu au fost gazdele emisiunii „Teo și Mircea.. reŞou” la Antena 1, în fiecare dimineață, de luni până vineri.

După o perioadă de colaborare, cei doi s-au despărțit, Teo trecând la Pro TV în anul 2000, iar Mircea Badea continuându-și cariera în diverse posturi de televiziune, inclusiv la Realitatea TV, Prima TV și revenind apoi la Antena 3, unde a devenit foarte popular odată cu prezentarea emisiunii „În gura presei.”

Lansarea podcast-ului aduce oportunitatea fanilor de a-i reasculta și revedea pe Teo și Mircea într-un context inedit și relaxat.

Prima ediție promite să fie memorabilă, aducând împreună cele două voci familiare ale industriei media pentru o călătorie plină de amintiri și povești din carierele lor impresionante.

CITEȘTE ȘI: Ce spune Teo Trandafir despre revenirea la radio: “Am sărit la oportunitatea asta” EXCLUSIV

Tematica podcastului prezentat de Teo Trandafir

Vedeta de televiziune și radio, Teo Trandafir, a dezvăluit recent detalii incitante despre noul său proiect, un podcast săptămânal care va pune în prim-plan poveștile unice ale oamenilor din viața sa, dar și a ei.

„O să fie despre oamenii din viaţa mea şi a lor. Oameni care au lucruri pe care mi le pot spune doar mie, cumva”, a declarat Teo Trandafir într-un interviu exclusiv pentru Paginademedia. Această afirmație a stârnit imediat curiozitatea fanilor, anticipând momente de intimitate și dezvăluiri surprinzătoare.

Producţia, anunțată să fie lansată săptămânal, promite ascultătorilor o incursiune constantă în lumea poveștilor captivante. „Cel puţin aşa se doreşte a fi”, a adăugat Teo, demonstrându-și umorul specific și optimismul pentru ceea ce va urma.

În timp ce Teo păstrează secretul privind protagoniștii viitoarelor episoade, prezentatoarea a menţionat că mai multe nume sunt „în vizor”. Cu un zâmbet misterios, Teo a recunoscut că și-ar dori foarte mult, ca o dată în această viață să o aibă în viața sa pe Michele Obama.

„Nu aş vorbi, să nu fie cu ghinion. Dar visul vieţii mele este să o văd și să stau de vorbă cu Michele Obama.”
Teo Trandafir a ales numele perfect pentru noul său podcast – „Gând la Gând”. Acest titlu sugestiv subliniind compatibilitatea și conexiunea dintre prezentatoare și invitații săi, promițând, de asemenea, o serie de dialoguri autentice și povești interesante.

CITEȘTE ȘI: Teo Trandafir, emisiune la un mare post de televiziune din România? Vedeta care anunță că ar lucra cu ea VIDEO EXCLUSIV

Parteneri
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Redactia.ro
Cine a fost marea iubire a lui Mihail Sadoveanu. S-a îndrăgostit nebunește de ea la 60 de ani: „Iartă-mă că-mi ești prea dragă”
Click.ro
Cântărețul olandez descalificat de la Eurovision riscă să fie pus sub acuzare de poliție
Digi24
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Lista de boli pentru care se acordă șapte zile de concediu medical
EVZ.ro
Copaci care cresc repede. Ce să plantezi în curte ca să ai umbră în câțiva ani
Spynews
Simona Halep a fost exclusă. Este cea mai grea lovitură pentru marea campioană
Capital.ro
Ţara puternică din UE care caută soldaţi profesionişti. Nu a mai avut recrutare din 2011
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro