06 feb. 2024 | 10:47

O recunoști pe fetița zâmbitoare și roșie în obraji? Acum a ajuns celebră în toată România FOTO

Monden
O recunoști pe fetița zâmbitoare și roșie în obraji? Acum a ajuns celebră în toată România FOTO
O recunoști pe fetița zâmbitoare și roșie în obraji? Acum a ajuns celebră în toată România FOTO

Timpul trece și ne schimbă, indiferent de cine suntem. Anii își spun serios cuvântul, din toate punctele de vedere, dar mai ales fizic. La fel putem observa și în cazul copilului din imagine, care acum este o femeie în toată firea, realizată și puternică. Tu știi cine este fetița? E cunoscută în toată țara.

Cine este fetița din imagine

Fetița din imagine este una dintre cele mai iubite vedete din România. Se bucură de un succes formidabil și are o mulțime de fani, care o apreciază pentru tot ceea ce face, pentru sinceritatea și puterea de care dă dovadă.

Vedeta a dat publicității o fotografie cu ea așa cum arăta pe vremea când era doar o copilă, dar puțini sunt cei ce o recunosc. Era o fetiță zâmbitoare, plină de viață, care nu știa la ce încercări grele o va supune viața pe parcursul anilor.

Era o fetiță extrem de simpatică, ce la rândul ei a dat naștere unei alte fete. Aceasta îi seamănă perfect și probabil a moștenit de la ea și tăria de caracter cu care mama a fost înzestrată.

Un indiciu: a divorțat recent și duce o luptă grea cu fostul soț. Dacă încă nu ți-ai dat seama, este vorba despre celebra Oana Roman. În imagini era abia la început de drum, dar acum a descoperit ce înseamnă cu adevărat viața.

Vedeta a avut o copilărie de coșmar

Oana Roman a trecut prin multe greutăți în viața de adult, dar nici copilăria nu a fost una excelentă. Nu are amintiri prea frumoase din acea perioadă, cel puțin nu până la vârsta de 10 ani, timp în care a fost supusă unor tratamente deloc potrivite pentru un copil cu o vârstă atât de fragedă.

Vezi și: Cornel Păsat, dezvăluiri fără perdea din relaţia cu Oana Roman. Ce nu trebuia să facă dansatorul faţă de vedetă: „E aprigă la mânie”

Chiar și după trecerea multor ani, unele amintiri din copilărie rămân puternic înrădăcinate în mintea și inima noastră. Oana Roman, o personalitate cunoscută în mediul media românesc, a avut curajul să aducă în prim-plan o parte întunecată a trecutului său.

Aceasta a dezvăluit cu sinceritate și durere bătăile brutale pe care le-a suferit din partea tatălui său, Petre Roman. Într-o mărturisire înduioșătoare și cutremurătoare, Oana a dezvăluit că a fost supusă abuzurilor fizice de către tatăl său în timpul copilăriei sale. Aceste abuzuri includeau bătăi repetate, aplicate ori de câte ori tatăl său avea ocazia, de multe ori din motive banale.

„Tata a fost un tată dur, mi-am luat şi bătăi foarte mari de la el şi pentru că eram un copil nu foarte cuminte. Probabil că şi pentru un fel de spaimă…Pe când aveam 8, 9 , 10, 11 ani cam aşa.

Plecam la joacă şi trebuia să vin la 8, nu veneam la 8 şi mi-o luam. Mă bătea cu cureaua de îmi sărea apa în cap. Voia o disciplină poate uşor exagerată, asta pentru că şi el toată viaţa a fost un om extrem de disciplinat… o extremă dusă la extrem, dacă pot spune aşa.

Se pare că eu am fost un copil mai năstrușnic. Dacă întârziam o jumătate de oră faţă de ora la care trebuia să fiu acasă mi-o luam. Am luat o palmă, am luat și mai multe. Cred că la el era un mod de a-și controla panica, să nu pățesc eu ceva”, îșo amintește vedeta.

Ce planuri are vedeta cu viitorul iubit

La cinci luni de la despărțirea de fostul său soț, Marius Elisei, Oana Roman își exprimă deschiderea către posibilitatea de a se implica într-o nouă relație sentimentală, în cazul în care va întâlni pe cineva care îi va captura interesul. Cu toate acestea, aceasta subliniază că va acorda o atenție deosebită selecției individului pe care îl va introduce în propria sa viață, iar mai ales în cea a fiicei sale.

Oana Roman este ferm hotărâtă să își protejeze familia și să nu repete greșelile trecutului. Astfel, ea afirmă că viitorul său partener va trebui să treacă printr-o perioadă de testare și evaluare înainte de a fi prezentat fiicei sale. Este o decizie luată cu grijă și responsabilitate, având în vedere importanța impactului pe care o nouă relație îl poate avea asupra copilului său.

„Eu nu îmi fac planuri, nu spun nici DA, nici NU. Eu cred că dacă trebuie să se întâmple un lucru, se întâmplă, doar că de data asta o să fiu mult mai atentă, ca să nu îmi mai iau o țeapă atât de îngrozitoare, precum mi-am luat-o în relația trecută.

O să fiu mult mai precaută, atentă, o să existe o perioadă de probă foarte lungă și cu siguranță niciun bărbat nu se va apropia de Iza până în momentul în care eu o să fiu foarte sigură de o relație. Asta poate să fie și peste trei, patru ani, nu știu”, spune Oana Roman.

Te-ar putea interesa și: Scandal uriaș între Oana Roman și Marius Elisei. Vedeta, acuzată de infidelitate: “E și el divorțat“

Oana Roman este singură în prezent, dar nu vrea să rămână singură toată viața. Spune, însă, că pe bărbatul care va intra în viața ei îl va ține la secret, iar fiica ei o să afle doar când ea va fi convinsă că relația e ceva foarte serios, ce merită să fie dezvăluită.

Parteneri
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Redactia.ro
O recunoști? A fost cea mai bine vândută artistă din epoca interbelică. A depășit-o chiar și pe Maria Tănase
Click.ro
VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri care loveau un bărbat cu bâte
Digi24
Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol în teritoriile din Antarctica revendicate de Marea Britanie
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Simona Halep a vorbit despre relația cu Patrick Mouratoglou: Am avut încredere
EVZ.ro
Cum a fost surprins Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan, la întoarcerea în România, de către parteneră. Luptătorul va participa la gala sportivă organizată de impresară
Spynews
BANII românilor sunt VERIFICAŢI. Guvernul a dat ordin. Au început confiscările
Capital.ro
Românii care ar putea ieși la pensie mai devreme și după 1 septembrie 2024. Legea ar urma să se schimbe
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
SIMONA HALEP, RELAȚIE AMOROASĂ SECRETĂ cu un MILIONAR ROMÂN! Bărbatul are deja o CONCUBINĂ și un COPIL
Mediaflux
Jurații de la Chefi la cuțite, detalii din culisele emisiunii, înainte de Marea Finală. Cum a fost competiția pentru Richard Abou Zaki sau Alexandru Sautner
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
Cântăreața din România care a ajuns să cântărească doar 36 KG! Imagini incredibile cu artista piele și os
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro