29 ian. 2024 | 14:17

Cornel Păsat, dezvăluiri fără perdea din relaţia cu Oana Roman. Ce nu trebuia să facă dansatorul faţă de vedetă: „E aprigă la mânie”

Monden
Cornel Păsat, dezvăluiri fără perdea din relaţia cu Oana Roman. Ce nu trebuia să facă dansatorul faţă de vedetă:
Cornel Păsat, dezvăluiri fără perdea din relaţia cu Oana Roman. Ce nu trebuia să facă dansatorul faţă de vedetă: "E aprigă la mânie"

Cornel Păsat și Oana Roman au format unul dintre cele mai controversate cupluri. Cei doi au avut o relație de șapte ani, care s-a terminat în mod surprinzător. După 17 ani, dansatorul a ieșit public și a vorbit despre relația lor și motivele care au dus la ruptura iremediabilă.

Cornel Păsat, despre relația cu Oana Roman

Despărțirea tumultuoasă dintre Oana Roman și Marius Elisei a stârnit curiozitatea publicului, readucând în prim-plan trecutul amoros al celebrei fiice a fostului prim-ministru al României, Petre Roman. Acum, lumina reflectoarelor cade asupra relației pe care Oana a avut-o cu Cornel Păsat, coregraful și dansatorul de la Flamingo Boys.

Cei doi au împărțit același drum timp de șapte ani, iar acum, Cornel Păsat a ales să dezvăluie ce anume a dus la sfârșitul acestei povești de dragoste, dar și să vorbească despre aspectele mai puțin cunoscute ale personalității Oanei.

Într-un interviu sincer, Cornel Păsat a dezvăluit că relația lor s-a încheiat în 2007, însă au reușit să mențină o conviețuire civilizată și să se salute atunci când se întâlnesc. Despre Oana Roman, el a afirmat că aceasta este o „fire rebelă și orgolioasă, are sânge de spanioloaică.”

Fondatorul trupei Flamingo Boys a evidențiat că fosta sa iubită are obiceiul să spună întotdeauna adevărul în față, indiferent de cât de dur ar fi acesta. Susține că ea a avut de multe ori de pierdut din cauza comportamentului său dar, în esență, o consideră o persoană minunată.

Relația dintre Cornel Păsat și Oana Roman a captat atenția publicului, mai ales după divorțul tumultuos al acesteia de Marius Elisei. Catinca, sora vedetei, a pus paie pe foc, sugerând că Oana se potrivea mai bine cu fostul ei iubit, iar Marius nu era niciodată pe aceeași lungime de undă cu ea.

„Eu și Oana am avut o chimie bună. Relația noastră se baza în primul rând pe respect și înțelegere. Oana este o fire rebelă și orgolioasă, are sânge de spanioloaică. Este un berbec adevărat și dacă nu știi cum să aplanezi eventualele conflicte iese cu scântei. Are o calitate pe care eu o consider mai degrabă defect.

E extrem de sinceră. Spune mereu adevărul necenzurat indiferent cât de incomod sau dur ar fi. De multe ori a avut de pierdut din cauza impulsivității și a lipsei de cenzură. Dar dacă ești atent la ce spune, apreciezi adevărul, sinceritatea și ai calm, tact, deschidere pentru dialog, răbdare și maturitate poți evita conflicte și poti îmbunătăți calitatea vieții conjugale.

Dacă te contrezi și te pui cu ea cap în cap în momentul nepotrivit ies scântei și nu prea ai șanse de câștig. Mai bine o lași sa se liniștească și o abordezi când este calmă și dispusă la dialog. Are suflet bun, dar e aprigă la mânie. Așa că trebuie să știi cum să o iei, să o anticipezi și să eviți conflicte. Decât o confruntare directă la nervi, mai bine o retragere și revenire la discuții pe un fond mult mai calm”, a declarat Cornel Păsat pentru cancan.ro.

Ce spune Cornel Păsat despre divorțul Oanei Roman

Recent, Cornel Păsat a făcut declarații în ceea ce priveșe divorțul tumultuos dintre Oana Roman și fostul ei soț. Desi el și Oana nu mai sunt apropiați, spune că înțelege prin ce trece. Între ei există și o relație de prietenie și colaborare, dar încearcă să păstreze limita bunului simț.

Cornel Păsat și-a exprimat opinia referitoare la despărțirea dintre Oana Roman și tatăl fetiței sale. Dansatorul nu este de acord cu expunerea problemelor personale ale oamenilor publici în media și a subliniat dorința sa ca fiica lui Petre Roman să ducă o viață liniștită, lipsită de supărări.

Află și: Cine este femeia pe care Marius Elisei ar fi părăsit-o pentru a fi cu Oana Roman. Ar fi existat chiar şi planuri de căsătorie: „Influentă şi puternică”

Această perspectivă aduce o notă de intimitate și respect pentru viața privată a celor implicați, contrastând cu tendința mediatică de a expune fiecare detaliu al vieții vedetelor. Situația dintre cei doi este una dificilă și asta se vede și din exterior

„Eu și Oana am rămas într-o relație prietenească, normală, de oameni civilizați. Nu prea sunt de acord cu spălatul rufelor în public. Îmi pare rău pentru situația creată. Eu m-am întâlnit anul trecut, în decembrie, la un eveniment, cu Oana. Nu mi-a spus nimic de genul ăsta și nici nu am avut discuții de astea pentru că nu ne permitem unul cu celălalt să intrăm în detalii și ce să spun, îmi pare rău. M-aș fi bucurat să aibă o viață liniștită, frumoasă, fără supărări, să fie bine”, a spus Cornel Păsat la TV.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Actrița iubită de milioane de români care a avut o dramă neștiută și un destin tragic. Ce cuvinte a rostit înainte să moară
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Ce alimente ultraprocesate cresc cel mai mult riscul de moarte prematură
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Românii, striviți de prețuri. Un obicei banal a devenit un lux
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Se poate rămâne fără banii din CONTUL BANCAR. Informația a fost anunțată în mod oficial
Capital.ro
Scandal nou, între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf! Avocatul antrenorului: "Organele de poliție sesizate vor face cercetări"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro