10 ian. 2024 | 18:27

Scandal uriaș între Oana Roman și Marius Elisei. Vedeta, acuzată de infidelitate: “E și el divorțat“

Monden
Scandal uriaș între Oana Roman și Marius Elisei. Vedeta, acuzată de infidelitate: “E și el divorțat“
Scandal uriaș între Oana Roman și Marius Elisei

După confesiunea vedetei, a venit răspunsul fostului ei partener. Este scandal uriaș între Oana Roman și Marius Elisei. Bărbatul și-a acuzat fosta soție de infidelitate, a descris o întâlnire nocturnă nepotrivită pe care ar fi avut-o aceasta cu un afacerist de la noi din țară.

Un nou scandal uriaș a izbucnit între Oana Roman și Marius Elisei

Cu toate că a spus că nu va mai participa la emisiuni, podcasturi și nu va mai da prea multe interviuri în presă, Oana Roman a decis să facă o excepție, gândindu-se că prin dezvăluirea experiențelor pe care le-a trăit ea în căsnicia cu Marius Elisei ar putea ajuta alte femei de la noi din țară care trec prin probleme similare.

La scurt timp după publicarea interviului, din care nu au lipsit mărturisiri dureroase despre conflictele și problemele ce i-au dus pe cei doi la despărțire, a apărut și reacție bărbatului.

‘Finalul a fost acela în care eu am decis să pun punct. E o chestie ciudată în România, pentru că, în general, sunt puține femei care pun punct și, în general, în viața publică, din păcate, multe femei au fost puse în fața faptului în care s-a pus punct. (…)

Pentru că finalul a fost ăsta, în care eu am decis să pun punct și am făcut un plan foarte bine pus la punct ca să ajung în punctul ăsta, pentru că nu a fost ușor și mi-a luat aproape doi ani. (…) E foarte greu să scapi când ești într-o astfel de relație. (…) Evident că da (n.r. l-a iubit pe Marius Elisei)’, a mărturisit Oana Roman, potrivit SpyNews.

Te-ar putea interesa și: Clipe dificile pentru Oana Roman. Ce a pățit fiica ei, Iza: ”Poate se întâmplă o minune!”

Vedeta, acuzată de infidelitate

A venit apoi rândul lui Marius Elisei să ofere propria sa variantă a celor zece ani de relație. Invitat în platoul emisiunii lui Dan Capatos, bărbatul a făcut o serie de acuzații la adresa fostei sale soții. A spus că el devenise „sacul de box”, cel asupra căruia își vărsa toate frustrăile. Certurile ar fi fost un element nelipsit din viața lor de cuplu, iar încercările lui de împăcare au fost făcute doar de dragul fiicei lor.

Mai mult, Marius Elisei a acuzat-o pe Oana Roman de infidelitate. Se întâmpla după divorțul lor, dar într-o perioadă în care făceau pași spre împăcare. Într-o scurtă escapadă la mare, bărbatul a afirmat că vedeta și-ar fi petrecut noaptea cu un alt bărbat, un afacerist divorțat, care are un copil, sub pretextul semnării unui contract.

„Eu, dacă îți zic ceva despre o persoană, tu te aprinzi? Iei foc? Când a plecat la mare, a plecat cu Vica Blochina și încă o fată. S-au cazat toate trei într-un hotel, după care, seara sau pe la prânz spre seară, s-au dus la o cherhana, unde era evenimentul respectiv. S-au dus acolo, a venit seara, ea, între timp, vorbea cu respectivul. L-a chemat acolo. După aia, am primit un telefon: «Băi, e Oana aici». Zic: «Bine, mă, las-o».

M-au sunat foști paparazzi, nu mai lucrează de 3-4 ani. Nici nu ne împăcasem. Vine tipul respectiv, fac poze împreună, după care ea ce face? Se duce la om acasă să semneze contractul, noaptea, rămâne până a doua zi dimineață să semneze contractul. Ea s-a dus la el. Știu cine e omul.

Atunci mi-am zis eu: «Pentru copil, cu omul ăsta nu este ok». M-am dus acasă și am întrebat-o pe Isabela cum e și dacă își dorește să revină acasă, după care ea l-a anunțat pe el că eu am venit acasă. I-am luat telefonul și am văzut toată convorbirea. E și el divorțat, are o fetiță. Nici nu contează, te duci și semnezi contracte noaptea, la el acasă”, a declarat Marius Elisei, la Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: Vica Blochina, dezvăluiri din căsnicia Oanei Roman cu Marius Elisei. Ce îi făcea vedeta soţului: „Zici că era sluga ei” EXCLUSIV

„I-a zis că îi e dor de el”

Elisei a mai spus că a confruntat-o pe fosta sa soție: „Eu îi zic: «Vezi că nu s-a comportat omul ăla bine cu tine, te-a ținut la ușă vreo patru minute, iar o doamnă nu se ține la ușă patru minute». Ăla i-a zis să-și securizeze telefonul și să aibă grijă. Au continuat convorbirile, i-a zis că îi e dor de el”, a mai spus fostul partener al Oanei Roman.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Piața imobiliară. Cât de „accesibile” sunt locuințele din România, de fapt
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Capital.ro
Sâmbăta din Săptămâna Luminată, tradiții și obiceiuri. Ce nu trebuie să faci în această zi
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro