O nouă suspiciune la adresa lui Alexandru Cumpănașu. Se poate lăsa cu dosar penal

O nouă suspiciune la adresa lui Alexandru Cumpănașu. Se poate lăsa cu dosar penal

În momentul de față există o nouă suspiciune la adresa lui Alexandru Cumpănașu, care se poate lăsa cu urmări penale grave. Studiile bărbatului au fost iarăși puse sub lupă. Totul după ce în spațiul public au fost lansate mai multe controverse, pentru că nu ar avea o diplomă de licență.

Suspiciune la adresa lui Alexandru Cumpănașu

Cel care s-a recomandat drept unchiul Alexandrei Măceșanu, tânăra ucisă la Caracal, nu ar avea o diplomă de licență care să îi ateste studiile universitare urmate. Totuși, el predă cursuri la SNSPA, dar de curând instituția s-a sesizat. S-a decis o verificare mai amplă, prin care să poată fi stabilită legalitatea angajării sale în cadrul unui proiect SIPOCA.

O nouă suspiciune la adresa lui Alexandru Cumpănașu. Se poate lăsa cu dosar penal
Unchiul Alexandrei Măceșanu riscă un dosar penal

Alexandru Cumpănașu a stârnit foarte multe reacții, după ce a mărturisit printr-o postare pe Facebook că nu are o diplomă de licență. A postat în mediul online și o copie xerox după diploma de Bacalaureat. Instituția care îi analizează acum situația a menționat că bărbatul a semnat un document potrivit căruia se încadrează la studii superioare.

Conducerea Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) a decis o astfel de verificare. Este analizată mai ales legalitatea procedurilor prin care a fost angajat Alexandru Cumpănașu, notează digi24.ro. El s-a implicat în proiectul „Consolidarea cadrului pentru creșterea calității serviciilor publice și sprijinirea dezvoltării la nivel local” (SIPOCA 9).

Unchiul Alexandrei Măceșanu riscă dosar penal!

„Deși acest proiect a făcut obiectul mai multor verificări interne și externe (Curtea de Conturi, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene etc.), în conformitate cu procedurile legale, conducerea SNSPA a decis această nouă verificare internă pentru a clarifica situația privind studiile absolvite de domnul Alexandru Cumpănașu.

Precizăm că, la angajare, domnul Cumpănașu a semnat olograf un document prin care certifică îndeplinirea condițiilor legale de exercitare a responsabilităților specifice unui post de expert, nivel de încadrare studii superioare”, se arată într-un comunicat oferit de SNSPA. De asemenea, în funcție de rezultatele acestor verificări interne se vor lua măsurile legale impuse.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI