Câți bani câștigă Alexandru Cumpănașu, fără diplomă de licență. Cine îl plătește, lunar

Câți bani câștigă Alexandru Cumpănașu, fără diplomă de licență

Dacă vă întrebați câți bani câștigă Alexandru Cumpănașu, cel care își dorește să candideze la prezidențiale primește lunar o suma fabuloasă. Alexandru Cumpănașu a devenit cunoscut la nivelul întregii țări după tragedia de la Caracal. S-a prezentat drept unchi al Alexandrei Măceșanu, adolescenta de 15 ani pe care Gheorghe Dincă a răpit-o și ucis-o.

Câți bani câștigă Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu s-a recomandat drept unchiul Alexandrei Măceșanu, tânăra ucisă la Caracal. În acest sens, a făcut și numeroase dezvaluiri, până când a fost chiar interzis la TV. Bărbatul câștigă sume imense în fiecare lună. La fel de bine pare să o ducă și soția lui, care aproape îl ajunge din urmă, la capitolul venituri.

Câți bani câștigă Alexandru Cumpănașu, fără diplomă de licență
Câți bani câștigă Alexandru Cumpănașu, fără diplomă de licență

În declarația sa de avere, atât banii săi, cât și cei ai soției, provin din surse bugetare naționale. Cu alte cuvinte, e vorba de bani publici, pe care Alexandru Cumpănașu îi încasează în fiecare lună. Omul politic are un venit personal lunar de 19,000 de euro. Ceea ce înseamnă că el câștigă în fiecare an 1,1 milioane de lei.

Soția lui, Simona, alături de care are trei copii, încasează 10,000 de euro. Acesta a mai scris în declarația de interese că aparține la Marea Loja Națională, notează digi24.ro.

Ce surse de venit are Alexandru Cumpănașu, lunar

Candidatul la alegerile prezidențiale deține 7 case, dintre care 2 pe care și le-a cumpărat în anul 2016, iar alte 2 imobile, în 2017. Alexandru Cumpănașu mai are 2 autoturisme, dintre care un model de Mercedes fabricat în 2018. În conturile sale există sume de 260,000 de lei, dar și 17,000 de euro.

Bărbatul încasează un salariu de la SNSPA, unde predă cursuri deși nu are o diplomă de licență, potrivit declarațiilor făcute chiar de el, în urmă cu câteva zile. O altă sursă de venit mai reprezintă „Romaqua Group Borsec”, dar si Asociația de Acreditare din România, din subordinea Ministerului Economiei. Este vorba despre o organizație neguvernamentală din România, fără scop lucrativ, recunoscută oficial ca organism național de acreditare unic.

O altă sursă de venit pentru candidatul la prezidențiale o mai reprezintă UEFICSDI – Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării si Inovării aflată în subordonarea Ministerului Educației Naționale. Bărbatul mai primește un salariu și de la Compania Naţională pentru Controlul Cazanelor, Instalaţiilor de Ridicat şi Recipientelor sub Presiune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI