Cum arată diploma de bacalaureat a lui Alexandru Cumpănașu. Ce liceu a terminat și cum s-a lăudat cu media de la bac

Cum arată diploma de bacalaureat a lui Alexandru Cumpănașu. Ce liceu a terminat și cum s-a lăudat cu media de la bac
Alexandru Cumpănașu a arătat tuturor diploma de bacalaureat

Alexandru Cumpănașu a publicat pe contul personal de Facebook o fotografie a unei copii xerox a diplomei de bacalaureat. Unchiul Alexandrei Măceșanu a absolvit Colegiul Național Ioniță Asan din Caracal și a avut la bacalaureat media generală 9,56. Gestul său a fost o reacție la informațiile apărute în spațiul public potrivit cărora nu ar avea o diplomă de licență.

Alexandru Cumpănașu a arătat tuturor diploma de bacalaureat

Alexandru Cumpănașu ar fi devenit masterand la o universitate din Elveția fără să fi absolvit o facultate, potrivit datelor din CV-ul său. După publicarea informației, el a intervenit la o televiziune de știri și a transmis un mesaj dur, precizând că în România sunt foarte mulți „proști cu diplomă.”

„Nu este o diplomă de licență oarecare, pe care o fac toți proștii în România, la toate universitățile de doi lei. Foarte mulți dintre cei care au terminat la Spiru Haret în România sunt niște proști cu diplomă. Avem atâția proști cu diplomă în administrația publică și în România. Eu cred că un om care își termină un executive master are o pregătire mai bună, în afară, decât unul care vine și spune săru’mâna pe la decani și bagă șpagă la profesori.

Eu i-am călcat în picioare pe toți cei care au terminat Spiru Haret și care nu mai știu să scrie în limba română și pe cei care în loc să își facă treaba acolo, la universități, termină pe bandă rulantă tot felul de universități de doi bani. Din punctul meu de vedere, da, am studii superioare și cu mult superioare celor pe care unii dintre ei se laudă că le-au făcut la Spiru Haret”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

Unchiul Alexandrei Măceșanu, care dorește să devină președintele României, a publicat pe Facebook o fotografie a unei copii xerox a diplomei de bacalaureat, din care reiese că a absolvit Colegiul Național Ioniță Asan din Caracal și a avut media generală 9,56.