O nouă despărţire în showbizul românesc. Vedeta care i-a spus „Adio!” tatălui copilului ei. „Sunt fericită”

O nouă despărţire în showbizul românesc. Vedeta care i-a spus „Adio!” tatălui copilului ei. „Sunt fericită”
Despărțirea anului în showbiz-ul românesc.

Despărțire nouă în showbiz-ul românesc! Două vedete și-au spus adio de curând după o poveste controversată de dragoste. Cei doi au un copil împreună, iar mulți au crezut că vor putea trece măcar acum peste problemele diverse apărute în cuplu. Iată că nu le-a fost scris ca iubirea lor să reziste până la adânci bătrâneți. Femeia a mărturisit acum că este fericită cu decizia luată. Despre cine este vorba?

Despărțirea anului în showbiz: ,,în sfârșit sunt fericită”

Două persoane cunoscute publicului larg au decis să o ia pe drumuri separate după o poveste de dragoste cu năbădăi. Mai exact, Cristina Ich și Alex Pițurcă și-au spus adio definitiv. Cei doi au avut o relație controversată încă de la început, dar de dragul copilului au încercat să facă relația să funcționeze.

Frumoasa brunetă a fost la fel de discretă și nu a oferit mai multe detalii despre decizia luată, ci doar și-a anunțat fanii de noul început fără tatăl copilului său. „Noul meu status: neatașată, singură, nemăritată. În sfârşit sunt fericită”, a scris Cristina Ich în postarea făcută.

,,A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă”

Aceasta pare că respiră ușurată pentru că nu se mai află într-o relație amoroasă cu Alex Pițurcă. Femeia a recunoscut în cadrul unui podcast faptul că între ea și fiul celebrului sportiv a fost dragoste la prima vedere.

Cea din urmă a subliniat și că dacă nu exista rodul iubirii lor ar fi renunțat de câțiva ani la cuplul pe care l-a format. Cu toate că recunoaște că totul s-a întâmplat prea repede între ei, nu regretă nimic pentru că altfel nu l-ar fi avut pe micuțul pe care îl adoră.

„A fost o perioadă de tot rahatul! Dacă nu-l aveam pe Noah îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede. Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere.

Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere!”, a spus modelul.