Fiul lui Victor Pițurcă, prima reacție după zvonul despărțirii de Cristina ICH. A spus totul în 12 cuvinte

Fiul lui Victor Pițurcă, prima reacție după zvonul despărțirii de Cristina ICH. A spus totul în 12 cuvinte
Fiul lui Victor Pițurcă a vorbit despre zvonurile legate de despărțirea de Cristina Ich

Relația dintre Alex Pițurcă și Cristina Ich continuă să fie una controversată din câteva puncte de vedere. Fanii au tras concluzia că cei doi s-au despărțit. Care este prima reacție a bărbatului despre zvonul separării de mama copilului său?

Alex Pițurcă, reacție după zvonul despărțirii de Cristina Ich: ce spune tânărul?

Fanii Cristinei Ich au tras concluzia că ea și partenerul de viață s-au despărțit după ce ea s-a filmat de sărbători petrecând doar cu băiețelul ei și câteva prietene. De asemenea, aceasta și-a terminat de curând un apartament în care a spus că se va muta doar în cazul unei separări de tatăl fiului ei, fiind un alt detaliu care i-a pus pe internauți pe gânduri.

Alex Pițurcă formează un cuplu cu celebrul model și influencer de la noi și au împreună un băiețel. Recent, au apărut mai multe zvonuri legate de despărțirea lor, iar fostul fotbalist a vrut să clarifice situația și a postat un mesaj pe rețelele de socializare.

Bărbatul a spus că nu s-a despărțit de mama moștenitorului său și nici nu are de gând să facă acest lucru, semn că relația lor merge ca pe roate și nu se văd probleme mari la orizont. El este foarte discret în ceea ce privește viața personală și preferă să-și țină declarațiile de dragoste pentru persoana iubită sau momente unice cu fiul lui departe de ochii curioșilor.

”Nu m-am despărțit de Cristina și nici n-am de gând. Mulțumesc!”, a scris Alex Pițurcă pe pagina lui de Instagram.

„M-a enervat enorm”

Cristina a vorbit de puține ori despre povestea de iubire cu partenerul său. Aceasta a spus în trecut că s-au cunoscut printr-un prieten comun, iar ea s-a îndrăgostit pe loc de bărbatul ce avea să o facă mamă pentru prima dată. Băiețelul lor a venit la scurt timp de la acest moment. Concret, vedeta l-a anunțat pe Alex că este însărcinată la trei luni de când s-au cunoscut.

„Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. M-am îndrăgostit pe loc de el. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere. Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească. După 3 luni l-am anunțat pe Whatsapp că sunt însărcinată. L-a bușit râsul.

M-a enervat enorm reacția lui. E haos între noi. Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla, al dracului, uită foarte greu. Mi-a plăcut că era frumos, înalt. Eu vreau să cred că am ales bine. E diferență de 7 ani între noi. Îmi place foarte mult să trăiesc în concubinaj. De ce nu mă căsătoresc? Pentru că femeile, după ce se căsătoresc, o iau razna.”, a dezvăluit Cristina Ich.