O macara s-a prăbușit peste deputatul Ion Ștefan. Informații de ultimă oră despre starea lui

O macara s-a prăbușit peste deputatul Ion Ștefan. Informații de ultimă oră despre starea lui
O macara s-a prabusit peste Ion Stefan

Ion Ștefan, deputatul PNL Vrancea, a ajuns azi la spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani. Acesta a suferit mai multe traumatisme, chiar în timp ce se afla la sediul companiei familiei lui, unde se fac lucrări de modernizare.

O macara s-a prăbușit peste deputatul Ion Ștefan

Astfel, deputatul liberal a fost transportat la unitatea medicală din Focșani, fiind supus mai multor investigații de specialitate. Acest deputat a ajuns la spital după ce o macara s-a prăbușit peste el. Din primele informații, se pare că incidentul a avut loc la o construcție nouă a firmei la care acesta este acționar.

Conform presedintelui Consiliului Judetean (CJ) Vrancea, Catalin Toma, starea acestuia ar fi stabila.

”Din păcate, colegul nostru, Ion Ştefan, a suferit un accident. În acest moment se află la spital, unde i se fac investigaţii amănunţite. Suntem alături de acesta şi de familia sa şi îi urăm multă sănătate şi însănătoşire grabnică”, a spus președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma. În funcție de ce verdict dau medicii, deputatul Ion Ştefan ar putea fi chiar transferat, în următoarele ore, la un spital din București.

Potrivit ultimelor informații, deputatul o să fie transportat cu elicopterul la un spital din București. Acest incident ar fi avut loc în inscinta societățoo Balcanic, al cărei patron este. Acesta ar fi suferit răni la cap, la mâini și la picioare. Atunci, deputatul verifica stadiul unor lucrări când o macara s-a prăbușit peste el și i-a rupt piciorul. Actualul deputat PNL de Vrancea se află internat La Spitalul Județean Sfântul Pantelimon din Focșani, având politraumatisme.

Cine este Ion Ștefan

Ion Ștefan s-a născut la data d e22 ianuarie 1969. Este un deputat român, ales în 2016. Ion Ștefan a ajuns în atenția publicului prin gafele de exprimare! De altfel, într-o emisiune la un post național de televiziune el a spus că „Laptopurile din minister sunt foarte mici. Oamenii din minister au mâini și picioare, se nasc sau sunt născuți” . Până la numirea lui în funcția de ministru a fost parte dintr-un scandal în Focșani. El nu a plătit impozitele pentru o casă de 910 metri pătrați, în declarația lui de avere figurând că având 524. DSocrul lui a fost primar în perioada în care acesta a construit dubioasa casă, acesta primiind o amendă de 51.000 de lei. În 2016 a candidat la funcția de primar al orașului Focșani, pierzând cursa în fața actualului primar. În seara votului însă, el a declarat că a câștigat alegerile la o diferență de aproape 10 procente, notează Wikipedia.ro.