14 mart. 2021 | 17:04

Rușinea trăită de George Simion chiar azi. Deputatul e furios: ”Stau aici cât e nevoie” VIDEO

Politică
Rușinea trăită de George Simion chiar azi. Deputatul e furios: ”Stau aici cât e nevoie” VIDEO
Rușinea trăită de George Simion chiar azi

Rușinea fără margini trăită de George Simion chiar azi. Deputatul nu a fost lăsat să pășească pe teritoriul Republicii Moldova. Iată care este motivul pentru care acesta a fost întors din drum și de ce s-a iscat un scandal monstru.

Rușinea trăită de George Simion chiar azi

Deputatul George Simion, copreședintele partidului AUR, nu a fost lăsat să intre astăzi în Republica Moldova. Rusinea trăită de George Simion în Vama Leuşeni este o urmare a faptului că cesta are o interdicţie impusă de autorităţile de la Chişinău, valabilă până în 2023. Deși deputatul a declarat că scopul vizitei sale peste hotare este de a participa la înmormântarea scriitorului Nicolae Dabija, Poliția de Frontieră din Vama Leuşeni i-a explicat destul de clar că acest lucru nu este posibil.

Copreşedintele AUR se declară conștient de interdicţia pe care o are, însă susţine că aceasta i-a fost aplicată acum doi ani, pe vremea când era activist civic. În schimb acum, în calitatea sa de demnitar al României, accesul în Republica Moldova ar trebuie să îi fie permis. Rușinea trăită de George Simion a fost transmisă în direct, chiar de el, pe pagina de Facebook.

„Problema lor este cu calitatea mea de unionist. M-am întors că parlamentar al statului român. Eu nu plec de aici până nu mi se restabilește dreptul normal, natural de a fi lăsat să trec Prutul.” a transmis George Simion

Vameșul: „Dumneavoastră aveți interdicție de a intră până în 2023

George Simion: Am venit că demnitar la invitația parlamentarilor din Republica Moldova. Am pașaport diplomatic și mă încadrez în altă situație.

Vameșul: Dumneavoastră, George Simion, nu vi se permite să intrați. Restul persoanelor cu mare drag.”, este o parte din dialogul dintre Cristi Simion și vameș, surprins în Live-ul de pe Facebook.

George Simion a refuzat să părăsească vama

Polițiștii de Frontieră au încercat să îi explice deputatului că cererea trebuie trimisă autorităților centrale moldovene. Ei nu au dreptul de a-i permite accesul. Mai mult, l-au sfătuit și să se adreseze instanței de judecată, pentru a contesta această interdicție.

Cu toate acestea, George Simion a refuzat să se întoarcă în România. Mai mult, a spus că va sta în vama Albiţa-Leuşeni până i se va permite intrarea în Moldova. „Stau aici cât timp va fi nevoie, până în 2023, până mi se va permite accesul”, a spus acesta. Acesta nu a lăsat ca rușinea trăită să îl afecteze și de decis să facă un apel și către preşedintele Maia Sandu şi ministerele de Externe ale celor două ţări să i se permisă accesul, în baza paşaportului diplomatic.

Digisport.ro
Un milionar român la Paris: ”Bă, ce sărac e ăsta, vai mama lui”. Ce obișnuiește să facă în Capitală: ”E mult mai ieftin”
Stirile PROTV
Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, nuntă în secret? O dragoste costisitoare
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Show-ul grotesc al proxenetului român care a fost condamnat în Marea Britanie. Bărbatul s-a filmat în timp ce arunca cu banii
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Celebra actriță părăsește scena. Toți românii o iubesc
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Anunț pentru cei cu telefoane mobile. Schimbare radicală la WhatsApp. Nu va mai funcționa
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
LOVITURĂ FINALĂ pentru DONALD TRUMP! Republicanii au intrat în PANICĂ
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro