O fostă concurentă la Insula Iubirii s-a căsătorit cu o păpușă… cu care are un copil

O fostă concurentă la Insula Iubirii s-a căsătorit cu o păpușă… cu care are un copil
Dezvăluiri incredibile făcute de o fostă concurenta de la Insula Iubirii. S-a căsătorit cu o păpuşă gonflabilă

O fostă concurentă la “Insula Iubirii” a şocat pe toată lumea când a făcut anunţul surprinzător. Tânăra a mărturisit, pe contul de Instagram, că s-a căsătorit cu o păpuşă. Dar asta nu este tot! Se pare că cei doi au şi un copil.

Concurentă de la “Insula Iubirii”, căsătorită cu o păpuşă gonflabilă

În vârstă de 28 de ani, o fostă concurentă de la “Insula Iubirii” a uimit întreg internetul cu vestea dată. Acesta a povestit că s-a căsătorit cu o păpușă… cu care are şi un copil. Se pare că tânăra a apelat la acest gest extrem pentru a nu trece singură prin perioadă grea din pandemia de coronavirus. Chethrin Schulze, originară din Germania, a stârnit valuri de reacţii cu mărturisirile făcute.

Influenceriţa are peste 200.000 de urmăritori, aceştia arătându-se şocaţi de familia “de plastic” pe care şi-a format-o în carantină. Mai mult, Chethrin le-a dat şi un nume “soţului” şi “copilului: Cedric şi Hanneore. (Vezi galeria foto)

“Mă plictiseam acasă, aveam nevoie de companie, aşa că am decis să fac asta”, a spus tânăra.

De asemenea, fosta concurentă de la “Insula Iubirii” a explicat că nu are de gând să îşi expună micuţa pe contul de socializare, ironizând astfel vedetele care în ultimul an şi-au expus excesiv copiii pe social media, unii chiar făcând bani de pe urma lor.

“Nu am de gând să îmi expun copilul. Nu vreau să crească în faţa camerelor de filmat. Nu am de gând să schimb nimic, aşa că acceptaţi situaţia aşa cum este”, a spus vedeta din Germania.

Poliţia locală s-a interesat despre Chethrin Schulze

Nu doar urmăritorii au fost surprinşi de postările din ce în ce mai ciudate ale lui Chethrin Schulze. Se pare că şi poliţia locală a făcut nişte demersuri, însă au decis să renunţe, declarând că totul este o glumă şi o ironie asupra vedetelor care îşi prezintă viaţa pe Instagram fără nicio ruşine.

Aşa cum era de aşteptat, povestea sa a devenit virală în întreaga lume. Multe publicaţii celebre i-au preluat bizarele dezvăluiri, iar pe contul de Instagram apar cu fiecare zi ce trece mai mulţi admiratori ai blondinei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI