O femeie, arestată după ce și-a vândut copiii pentru droguri. Cum a fost abandonat unul dintre ei

O femeie, arestată după ce și-a vândut copiii pentru droguri. Cum a fost abandonat unul dintre ei
O femeie din Brazilia și-a vândut opt copii pentru a-și cumpăra droguri

Caz terifiant în Brazilia! O femeie și-ar fi vândut opt dintre copii pentru a-și cumpăra droguri. Oamenii legii au intervenit în situația tragică și au arestat-o chiar în această dimineață.

Caz Brazilia: o femeie și-ar fi vândut 8 copii pentru droguri

O femeie din Brazilia a șocat o lumea întreagă. Concret, Marilza Medeiros da Conceicao a fost de acord să își abandoneze fetița de un an și opt luni pentru 30 de euro pentru a putea procura sustanțe interzise. Aceasta este deja dependentă de ani buni, arată thesun.co.uk.

Femeia trăiește în Sao Pedro da Aldeia, este mamă a zece copii și dependența de droguri a făcut-o să recurgă la gesturi necugetate. Lipsa banilor au împins-o pe aceasta chiar să își vândă proprii copii pentru a dispune de suma necesară pentru droguri.

Detaliile au ajuns la urechile oamenilor legii care au intervenit de urgență și au arestat-o chiar în această dimineață. Mariliza a fost de acord să-și vândă recent fiica de doar un an și opt luni pentru de 30 de euro pentru a strânge suma necesară pentru substanțele interzise.

Acestea fapte s-au petrecut în urmă cu câteva luni, iar Poliția a aflat recent de tragedia prin care treceau copiii femeii. Cea din urmă se află în aceste momente în arest în timp ce autoritățile încearcă să afle cu certitudine unde sunt ceilalți micuți.

‘Și-a vândut fiica de doar un an jumate. Investigăm dacă i-a vândut și pe ceilalți’

“Faptele s-au petrecut în aprilie 2020. Și-a vândut fiica de doar un an jumate. Copila a fost găsită în Saquarema și a fost preluată de Serviciul de Protecție a Copilului. Femeia are 10 copii, dar doar unul singur a fost alături de ea, iar celălalt minor este cu tatăl. Investigăm dacă da Conceicao i-a vândut pe ceilalți” Milto Siqueira Junior, șeful poliției locale

Dintre cei opt copii vânduți, doar fetița de un an și opt luni a fost găsită până acum. De asemenea, Elizangela da Silva Pacheco, femeia de 42 de ani care a cumpărat-o pe micuță este vizată de anchetă pentru fapta sa.

Conform judecătorului, aceasta trebuie să presteze muncă în serviciul comunității pentru șase luni. De asemenea, va fi obligată să plătească salariul minim pe trei luni unei organizații caritabile locale care sprijină educația copiilor.

Toate faptele inculpatei Marilza Medeiros da Conceicao au fost descoperite după ultimul incident. Ulterior, polițiștii au reținut-o și acum îi caută pe ceilalți minori care nu erau cu mama lor în acele clipe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI