O fată de 15 ani a folosit mașina de spălat și apoi a rămas uimită. Ce a găsit când a scos rufele

O fată de 15 ani a folosit mașina de spălat și apoi a rămas uimită. Ce a găsit când a scos rufele
O fată de 15 ani a folosit mașina de spălat și apoi a rămas uimită

O fată de 15 ani a folosit mașina de spălat și apoi a rămas uimită. Iată ce a găsit adolescenta când a scos rufele din cuva mașinii de spălat. Este vorba despre o adolescentă din Greene County, pe nume Jessica Bruner.

Ce a găsit o fată de 15 ani în mașina de spălat

Spălarea hainelor este o treabă casnică cât se poate de banală, dar nu și în cazul adolescentei pe nume Jessica Bruner, din Greene County, Ohio. Ea a avut parte de o experiență care nu a lăsat-o deloc indiferentă. Astfel că după ce și-a curățat rufele la mașina de spălat, ea a dorit să le pună în urcător, numai că a observat o prezență cu totul neobișnuită.

Tânăra în vârstă de 15 ani s-a speriat foarte tare când a încercat să mute hainele, iar o vietate a ieșit de sub hainele ude.

”Când a scos o pereche de pantaloni scurți, am observat capul colorat al șarpelui. Stătea deasupra hainelor, încercând să atace”, a spus Bruner.

Adolescenta este de părere că șarpele s-a strecurat în coș, când acesta era așezat pe pământ, în curte. Se mai întâmplă ca familia sa să întindă hainele în grădină.

Ce s-a întâmplat cu reptila din mașina de spălat

După ce a făcut o fotografie, tânăra a încercat să prindă șarpele cu ajutorul unui instrument.

”A fost puțin greu de prins pentru că încerca să lovească”, a mai adăugat adolescenta.

Deoarece era târziu, iar Jessica Bruner nu a reușit să găsească pe cineva care să ia reptila găsită de aceasta în cuva mașinii de spălat, aceasta a căutat pe Facebook și a găsit TRL Reptiles.

„L-am sunat pe Jake Whitehead, a venit imediat și l-a prins cu unul dintre acele cârlige pentru șerpi și l-a pus într-un recipient”, a spus Bruner.

Familia tinerei locuiește într-o zonă împădurită din afara Fair Grove și nu e străină de diverse vietăți. Adesea se întâmplă să găsească șerpi, veverițe și ratoni la subsol și chiar în garaj.

„Te face să te simți puțin nesigur când ai un șarpe pe undeva și nu știi cum a ajuns acolo, dar mergem înainte. Asta face parte din viața la țară despre care oamenii nu îți vorbesc până când ajungi acolo.”, a spus tatăl Jessicăi.

Comitatul Greene este situat în partea de sud-vest a statului american Ohio. Ohio este un stat component al Statelor Unite ale Americii, având capitala în orașul Columbus.