Fostă vedetă Antena 1, gravidă din nou: ”Aveam toată pielea de pe corp crăpată, ca de șarpe”

Fostă vedetă Antena 1, gravidă din nou: ”Aveam toată pielea de pe corp crăpată, ca de șarpe”
A facut declaratii socante

O fostă vedetă Antena 1 este, din nou, însărcinată și face dezvăluiri emoționante despre viața ei.

Vedeta urmează să devină mamă pentru a două oară și a vorbit despre dificultățile pe care le-a întâmpinat încercând să rămână gravidă.

Momente cumplite pentru o viitoare mămică din showbiz

Mara Bănică urmează să aibă încă un copil, însă lucrurile nu s-au întâmplat neașteptat, pentru că jurnalista s-a chinuit foarte mult să rămână însărcinată.

În urmă cu doi ani, Mara Bănică a trecut prin multe transformări și proceduri pentru a reuși să mai rămână însărcinată încă o dată. Ea a povestit pentru cancan.ro prin ce clipe dificile a trecut.

„Eu m-am chinuit enorm, am făcut nouă puncții să pot să fac acest copil. Nu vreau ca o greșeală din asta să mă coste sarcina! Timp de nouă luni am făcut zilnic câte trei injecții în burtă. Este un copil extrem de dorit și de chinuit!

Am trecut prin stări de depresie, de plâns … e foarte greu un tratament hormonal. Și eu n-am ipocrizia femeilor care după 45 de ani au născut și au zis că e o minune de la Dumnezeu, dar au uitat să adauge că e o minune de la Dumnezeu, in vitro, prin medici”, a spus ea.

Vedeta a spus că a găsit un medic deosebit, care a consiliat-o și a avut multă răbdare, crezând într-o minune care, până la urmă, s-a concretizat.

Cine a ajutat-o cu tratamentul pentru fertilitate

Acum, vedeta așteaptă un bebeluș pe drum și este mai fericită ca niciodată. La cei 45 de ani, jurnalista spune că este într-adevăr o minune făcută de Dumnezeu, cu ajutorul medicilor.

„Am avut norocul să-l întâlnesc pe dotorul Andreas Vythoulkas, care m-a ajutat foarte mult. Dacă n-ar fi fost omul ăsta care a fost și doctor și psiholog și ginecolog … cred că nu m-a văzut nimeni plângând mai mult decât m-a văzut el. A avut răbdare și mi-a zis de la început că o să fie un drum lung și că o să am căderi, dar nu am crezut. Și, uite că așa a fost! 

E imposibil să nu ai picaje emoționale când faci un asemenea tratament hormonal. Fiecare lună în care nu reușești este o lovitură. Pici, apoi zici că nu mai faci și peste două săptămâni găsești puterea să mai încerci. E dorința aia mare de a avea un copil și poți să treci peste”, a continuat Mara.

Jurnalista a trecut prin momente cumplite

De asemenea, Mara Bănică a avut mult de tras din cauza tratamentului pe care l-a urmat pentru a rămâne însărcinată.

Din cauza hormonilor, pielea ei era extrem de uscată și i se umflau mâinile și picioarele în unele dimineți. În plus, vedeta a povestit că lua în jur de 23 de pastile pe zi, timp de 12 săptămâni.

„Am avut momente în care aș fi renunțat la acest tratament. Aveam toată pielea de pe corp crăpată, ca de șarpe, din cauza hormonilor. Aveam dimineți în care mă trezeam cu extremitățile super umflate.  Din punct de vedere psihic, nici nu vreau să-mi mai amintesc. În momentul în care nu era bine, picam grav de tot.”, a mai spus ea.

Colaj Foto : Fasui Alin Andrei