08 iul. 2022 | 15:25

O dată în viață o vezi așa pe Carmen Iohannis. Cum a apărut soția președintelui FOTO

News
O dată în viață o vezi așa pe Carmen Iohannis. Cum a apărut soția președintelui FOTO
O dată în viață o vezi așa pe Carmen Iohannis

Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, a apărut într-o ipostază în care publicul nu este obișnuit să o vadă. Adesea, Prima Doamnă a României a participat la multe evenimente importante, unde a reușit să impresioneze prin ținutele sale atent alese, dând dovadă de eleganță și bun gust. Însă de data aceasta, Carmen Iohannis și-a făcut apariția într-un cadru cu totul inedit: pe terenul de tenis.

O dată în viață o vezi așa pe Carmen Iohannis

De data aceasta, Carmen Iohannis a lăsat catalogul și rochiile elegante și s-a îmbrăcat în echipament de tenis. Prima Doamnă s-a înfățișat pe terenul de tenis în adidași, cu o rachetă de tenis în mână și un zâmbet larg pe față.

În 2016, Carmen Iohannis a participat la evenimentul „Kids Day”, din cadrul turneului de tenis Sibiu Open, unde a jucat tenis pentru întâia oară în viață.

„Până acum am vorbit despre sport, dar acum vreau să şi joc şi îi îndemn pe cei mici şi pe cei mari să se apuce de sport. Acesta este semnalul pe care vreau să-l dau şi de aceea am venit”, spunea atunci Carmen Iohannis.

Astfel, din imaginile de la eveniment, se poate vedea clar că soția președintelui este într-o formă de zile mari: îmbrăcată într-un costum alb imaculat, acesta s-a descurcat admirabil pe terenul de tenis, iar dovada că sportul este parte din viața sa este tonusul de invidiat.

Nu a renunțat la cariera de cadru didactic

Deși a devenit Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis nu a renunțat la cariera sa, aceea de cadru didactic. Carmen Iohannis este profesoară de limba engleză la Colegiul „Gheorghe Lazăr” din Sibiu. Anul acesta, unul dintre elevii care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat, Pavel Mihăilescu, a avut-o ca dirigintă.

După afișarea rezultatelor, tânărul a vorbit și despre diriginta sa și despre sfaturile date elevilor săi.

„Doamna dirigintă ne-a învățat să fim, în primul rând, oameni. Ea ne spunea mereu: faceți ceva ce vă place și ce iubiți, că banii vor veni”, a declarat elevul de 10.

La rândul său, Carmen Iohannis a postat un mesaj de felicitare pentru elevul său, în care i-a lăudat performanța.

„Elevul Mihăilescu Pavel din clasa 12E, a Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” Sibiu, a demonstrat prin media 10 la examenul de bacalaureat, că munca, seriozitatea, pasiunea și inteligența sunt cheia încununării anilor de liceu! Toată prețuirea și admirația, lui și profesorilor! Cu drag, felicitări din partea D-nei Diriginte!”, a fost mesajul transmis de Carmen Iohannis pe Facebook.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Capital.ro
Hidroelectrica, anunț important pentru toți clienții! Schimbările anunțate pentru următoarea perioadă
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
IOHANNIS a dat LOVITURA! NOUA funcție a PREȘEDINTELUI. Nu e la NATO
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro